Pogledajte novu ponudu kompanije MTEL

Akcija traje do isteka zaliha, a ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca
3066 pregleda 3 komentar(a)
Mtel, Foto: Mtel, Mtel
Mtel, Foto: Mtel, Mtel

Kompanija MTEL je na zahtjev korisnika za povećanom potrošnjom Interneta i posebno one koji žele Internet koristiti gdje god da se nalaze pripremila sjajnu ponudu koja im omogućava uživanje u 100GB svakog mjeseca, kao i u serijama i filmovina na HBO GO aplikaciji narednih 12 mjeseci, za 12,90 eura mjesečno.

"Svi korisnici koji izaberu Internet postpaid paket SURF L sa 100 GB mjesečno dobijaju popust na pretplatu tokom cijelog trajanja govora, tako da umjesto dosadašnjih 19.90 eura korisnik plaća samo 12.90 eura. Pored toga, korisnik dobija dvije SIM kartice za šerovanje Interneta. U ovoj akcji korisnici mogu i kupiti Huawei WiFi modem i to jednokratnim plaćanjem po cijeni od samo 1 euro", saopšteno je iz MTEL-a.

Dodaju da će MTEL korisnicima iz ove akcije narednih 12 mjeseci pokloniti dodatnih 50 GB za reprodukciju materijala sa HBO GO aplikacije.

Za uputstvo o aktivaciji HBO Go aplikacije korisnici mog posjetiti sajt ili pozvati Korisnički servis na broj 1600.

Akcija traje do isteka zaliha, a ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Aktivacija postpaid kartice se plaća 6 eura.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Bonus video: