MTEL nudi kompletno rješenje za elektronsku fiskalizaciju na jednom mjestu!

Besplatna m:fiskal licenca do 01.07.2021. godine!

U ponudi su paketi koji obuhvataju uređaj sa licencom, a uz ove pakete postoji mogućnost kupovine digitalnog sertifikata i kupovine dodatne opreme na rate

13550 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Mtel
Foto: Mtel

Elektronska fiskalizacija je novina, pa samim tim i izazov za sve privredne subjekte u Crnoj Gori, a uvijek je lakše kada u novom poslovnom iskustvu imate pouzdanog i kvalitetnog partnera sa kojim zajedno učite i napredujete, a vaš biznis ostvaruje naprednije dimenzije poslovanja.

Kompanija M:tel nudi kompletno rješenje za fiskalizaciju na jednom mjestu – u kancelariji ili na terenu, putem svoje m:fiskal usluge, koja je namijenjena pravnim licima u gotovo svim vrstama poslovanja i prilagođena njihovim potrebama i dinamici poslovanja. Samo ukoliko se odlučite za m:fiskal uslugu koju vam omogućava M:tel, sve završavate na jednom mjestu i samo jednim dolaskom u poslovnicu.

Usluga m:fiskal čini poslovanje jednostavnim i lakim, štedi vrijeme i novac. Nema potrebe da birate između paketa funkcionalnosti, u M:telu su i najnaprednije funkcionalnosti dostupne svima - od onih potrebnih za osnovni i napredni rad na kasi, do vođenja skladišta, generisanja izvještaja za knjigovodstvo i Poresku upravu kao i ostale mnogobrojne mogućnosti. Mjesečna licenca iznosi 14,9 eura i podrazumijeva sve navedene funkcionalnosti i besplatan internet saobraćaj za korišćenje servisa fiskalizacije.

Zbog delikatne epidemiološke situacije u kojoj se nalazi i naša država, kompanija M:tel će obezbijediti besplatne licence za sve klijente sve do 1. jula 2021. godine.

U ponudi su paketi koji obuhvataju uređaj sa licencom, a uz ove pakete postoji mogućnost kupovine digitalnog sertifikata i kupovine dodatne opreme na rate.

Cijena paketa koji obuhvata: Android fiskalnu kasu T412, USB štampač, licencu za korišćenje m:fiskal aplikacije, data SIM karticu sa neograničenim internetom za korišćenje servisa efiskalizacije i uključenom opcijom mirovanja uz ugovor na 24 mjeseca je 21,9 eura mjesečno (pretplata 14,9 eur plus sedam eura rata za uređaj).

Drugi paket iz ponude obuhvata: Android fiskalnu kasu N910, integrisan štampač, licencu za korišćenje m:fiskal aplikacije, data SIM karticu sa neograničenim internetom za korišćenje servisa efiskalizacije i uključenu opciju mirovanja uz ugovor na 24 mjeseca je 24,9 eura mjesečno (pretplata 14,9 eura plus deset eura rata za uređaj).

Navedena pretplata za licencu od 14,9 eura za oba paketa će se naplaćivati od 1. jula 2021. do kada je ova usluga besplatna.

Primjenjuje se fer politika za naograničen internet na data SIM kartici. Nakon potrošenih deser GB, brzina se obara na 128kbps.

Usluga m:fiskal je idealna za ugostitelje, trgovce, zanatlije, uslužne djelatnosti, salone i mnoge druge, zbog brojnih prednosti koje omogućava svima koji se odluče da je koriste, a to su: podrška 24 h dnevno/365 dana u godini, touchscreen uređaji sa ekranom od pet inča ili deset inča – štampač, aplikacija m:fiskal, besplatan internet saobraćaj za korišćenje servisa fiskalizacije, mogućnost plaćanja uređaja i dodataka u mjesečnim ratama, garancija 24 mjeseca na uređaje kupljene u M:telu, obezbijeđen zamjenski uređaj u slučaju da android fiskalna kasa ne radi, besplatno usklađivanje programa sa zakonskim promjenama, besplatna automatska nadogradnja sistema, mogućnost kupovine (obaveznog) digitalnog sertifikata, mogućnost kupovine dodatne opreme (ladice za novac, bar kod čitač, štampač i sl) i mogućnost aktivacije opcije za mirovanje paketa.

paketi
foto: Mtel

Ugostiteljstvo (HoReCA)

Vlasnik ste hotela, restorana, kafića ili restorana brze hrane? Nudite usluge privatnog smještaja ili držite fiksne i mobilne štandove sa hranom i pićem? Elektronska fiskalizacija primijenjena na poslovanje vašeg ugostiteljskog objekta čini vam se kao veliki izazov i treba vam pouzdan partner? Tu smo za vas – sve završavate samo jednim dolaskom u poslovnicu Mtel-a. U slučaju da vaš ugostiteljski objekat nije otvoren tokom čitave godine, m:tel vam nudi mogućnost sezonskog mirovanja, uz sve druge povoljnosti m:fiskal usluge.

paketi
foto: Mtel

Uslužne djelatnosti

Vaš posao podrazumijeva organizaciju niza aktivnosti kako bi sve funkcionisalo kako treba i tražite najbolje rješenje za proces elektronske fiskalizacije? Uz ponudu koju je m:tel kreirao za vas, fiskalizacija je sada jednostavna i efikasna, prilagođena u potpunosti potrebama vašeg poslovanja! Usluga m:fiskal je pravi izbor za sve frizerske i kozmetičke salone, salone za masažu, pedikir/manikir, salone za kućne ljubimce kao i za sve ostale uslužne djelatnosti upravo zbog jednostavnog korišćenja. M:fiskal je najbolje rješenje i za taksi udruženja, krojačke radnje, sezonske usluge iz turističke ponude (iznajmljivanje ležaljki i sl.), parking servise, suvenirnice, advokatske kancelarije, stomatološke ordincije i ostale privatne medicinske klinike. Takođe, ukoliko ste pružalac paušalnih usluga ili imate samostalnu djelatnost (izrada nakita, igračaka i sl.), sve što treba da uradite je da dođete u poslovnicu m:tel-a i izaberete m:fiskal uslugu, koja obezbjeđuje integralno rješenje za fiskalizaciju!

paketi
foto: Mtel

Maloprodaja

Imate pekaru ili manju prodavnicu, vlasnik ste cvjećare i od hiljadu obaveza nemate vremena da se posvetite svim detaljima koje podrazumijeva elektronska fiskalizacija? Ne brinite, m:tel je pouzdan partner koji zna što vam tačno treba i istovremeno vam sve to i obezbjeđuje u okviru svoje ponude – od kase do softvera, uz odgovarajuće sertifikate i mogućnost kupovine dodatne opreme. Kako bi olakšao poslovanje vaše pekare, mesare, voćare, manje prodavnice, kioska, štanda na pijacama, mtel je osmislio m:fiskal uslugu, kao idalan odgovor na vaše potrebe, uz mogućnost sezonskog mirovanja ukoliko vaš objekat ne radi tokom čitave godine. Za svoje poslovanje izaberite najbolje!

Za sve nedoumice i eventualne probleme, na raspolaganju su korisnički servis na broj 1600 i tim tehničke podrške, dok svu prateću dokumentaciju, detaljne priručnike i objašnjenja budući korisnici m:fiskal usluge mogu naći na sajtu: www.mfiskal.me

Preporučujemo za Vas