Kompanija MTEL i Prva banka zajedno na Starom aerodromu

U ovoj, kao i u ostalim poslovnicama širom Crne Gore, u ponudi je bogata paleta usluga i proizvoda

8782 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Mtel
Foto: Mtel

Od danas na novoj lokaciji u Podgorici MTEL i Prva banka imaju novu poslovnicu na lokaciji Stari Aerodrom u ulici Bulevar Pera Ćetkovića 305.

Otvaranjem poslovnice na Starom Aerodomu PRVA BANKA i MTEL čine dostupnim svoje usluge i proizvode jednom od najbrojnijih naselja u Podgorici. Iako aktuelni trendovi sve više u fokus aktivnosti stavljaju digitalnu komunikaciju, ne želimo ni u jednom trenutku da zapostavimo svoje tradicionalne korisnike. Otvaranje poslovnice banke i telekomunikacione kompanije na jednom mjestu obezbijeđuje se veći asortiman usluga, pokušavajući na taj način da uštedimo vrijeme naših korisnika a kroz ostvarenu saradnju ove dvije kompanije banka je obezbijedila da je naplata MTEL računa bez provizije na šalterima nove poslovnice.

Obje kompanije njeguju odnos sa svojim korisnicima te smo povodom otvaranja ovog naprednog zajedničkog prostora, za sve koji danas posjete našu poslovnicu, pripremili razne poklone.

Podsjećamo da je u ovoj, kao i u ostalim poslovnicama širom Crne Gore, u ponudi bogata paleta usluga i proizvoda:

- Telefona po najpovoljnijim cijenama iz aktuelne proljećne rasprodaje. Takodje, tu korisnici mogu kupiti i dopuniti prepaid karticu, sklopiti sve vrste postpaid ugovora za mobilnu telefoniju, i ugovora za kablovsku i satelitsku televiziju, Internet i fiksnu telefoniju. Pravna lica mogu i u ovoj poslovnici potpisati ugovor za jedinstvenu uslugu elektronske fiskalizacije m:fiskal, kao i kupiti neophodni digitalni sertifikat.

- Keš kredit za fizička lica iz akcijske ponude jer Banka u tekućem mjesecu obilježava jubilej od 120 godina postojanja. Usluge otvaranja i vođenja računa, debitnih i kreditnih kartica, mobilnog i elektronskog bankarstva kao jedne od mogućnosti udaljenog načina plaćanja, sve vrste kredita kako za fizička tako i pravna lica.

Pored svih pogodnosti koje nudimo na jednom mjestu i radno vrijeme poslovnice će biti prilagođeno potrebama korisnika, radnim danima od 08 h do 20h i subotom od 08h do 14h.