MTEL

Izaberi popust, uz gratis drugi TV priključak i otključane sve kanale

U korisnicima će 6 mjeseci biti otključani svi kanali a omogućena je i gratis usluga na drugom TV uređaju, 12 mjeseci

3758 pregleda 0 komentar(a)

Kompanija m:tel bogatim sadržajem TV kanala stiže u svaki dom u Crnoj Gori kroz ponudu satelitskog prijema - m:SAT TV, za sva domaćinstva koja nemaju tehničkih mogućnosti za kablovski priključak televizije.

Mtel je sada pripremo i niz povoljnosti za nove korisnike - svi koji zaključe ugovor na 24 mjeseca uz neki od m:SAT TV paketa, mogu da izaberu jednu od dvije mogućnosti načina plaćanja pretplate u promotivnom periodu: 6 mjeseci po 1 euro ili 12 mjeseci 50% sniženu pretplatu. Po isteku promotivnog perioda, korisnik će plaćati standardnu mjesečnu pretplatu za odabrani paket definisanu važećim Cjenovnikom.

Pored navedenih popusta na pretplatu, korisnicima će 6 mjeseci biti otključani svi kanali a omogućena je i gratis usluga na drugom TV uređaju, 12 mjeseci. U promociju nisu uključeni paketi Zadruga i HBO.

U ponudi su dva paketa: m:SAT PLUS paket, koji sadrži do 130 TV kanala, uz mjesečnu pretplatu od 10,90 eura i m:SAT MAX paket sa preko 140 TV kanala i pretplatom od 18,90 eura. Uz m:SAT pakete korisnici mogu aktivirati i internet putem Surf elastik paketa ili kupovati TV uređaje na rate od 6,12,24 ili 48 mjeseci.

Iz bogate ponude TV sadržaja izdvajamo najgledanije filmske kanale CINESTAR TV, CINESTAR FANTASY, CINESTAR COMEDY i CINESTAR ACTION&THRILLER, koji omogćavaju zabavu za cijelu porodicu, uz hit filmove i serije. Eurosport 1 i Eurosport 2 kanali nude raznolikost i kvalitet sportskog sadržaja, dok će ljubitelji tehnologije i popularne nauke svakako izabrati DISCOVERY CHANEL. Za ljubitelje životinja i kućnih ljubimaca tu je nezaobilazni ANIMAL PLANET.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Preporučujemo za Vas