Najbrži fleš disk na svijetu

DataTraveler Ultimate 3.0 G2, Kingstonov najbrži USB fleš disk, koristi matične USB 3.0 kontrolere za unapređenje performansi i bolje iskorišćenje energije.
155 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 23.05.2011. 19:58h

Kompanija Kingston Digital Europe Ltd, članica korporacije Kingston Technology Inc., nezavisni svjetski proizvođač memorijskih proizvoda, je predstavila Kingston DataTraveler® Ultimate 3.0 Generation 2 (G2) disk.

DataTraveler Ultimate 3.0 G2, Kingstonov najbrži USB fleš disk, koristi matične USB 3.0 kontrolere za unapređenje performansi i bolje iskorišćenje energije.

Ovaj proizvod je izrađen po najnovijoj tehnologiji koja se koristi za USB 3.0 flešdiskove, što ga čini idealnim za profesionalce i entuzijaste iz oblasti informacionih tehnologija, koji odmah žele da iskoriste prednost svih poboljšanja performansi koje nudi USB 3.0 tehnologija.

Ovaj fleš disk postiže brzinu čitanja do 100MB/s i brzinu zapisa do 70 MB/s. Kada se priključi na USB 2.0 port, ovaj uređaj postiže brzine čitanja i upisa do 30MB/s. Proizvodi se u tri verzije, sa kapacitetom od 16, 32 i 64 GB.

“Kompanija Kingston je posvećena pomaganju usvajanja novog USB 3.0 standarda i njegovoj većoj zastupljenosti na tržištu proizvoda za standardne korisnike. Sve je veći broj platformi i računara koji podržavaju USB 3.0 standard, kao i prednosti korišćenja jednog kontrolera na čipu koji omogućava bolju kompatibilnost i performanse2, izjavio je portparol ove kompanije na promociji svog novog proizvoda.

Kingston DataTraveler Ultimate 3.0 G2 USB fleš disk predstavlja savršeno rešenje za lako skladištenje i brz transfer velikih dokumenata, fotografija u visokoj rezoluciji i HD video sadržaja. Takođe je kompatibilan sa USB 2.0** standardom.

Uz DataTraveler Ultimate 3.0 G2 je proizvođač nudi petogodišnju garanciju, 24/7 tehničku podršku.

Bonus video: