U toku je upis generacije 2022/23

Quantox akademija poziva sve zainteresovane kandidate da se prijave na obuke za IT zanimanja

39115 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Quantox Academy
Foto: Quantox Academy

Quantox Technology je kompanija koja ima ekspertizu u oblasti IT-a već punih 16 godina, posluje u 7 zemalja Evrope i broji preko 500 zaposlenih. Quantox kompanija je uvek bila okrenuta edukaciji i razvoju talenata u oblasti IT-a, a u prilog tome govori i referenca od preko 200 praktikanata koji su prošli kroz Quantox program prakse. Kako je IT industrija u stalnom razvoju, a potreba za IT kadrom sve veća, rodila se ideja o otvaranju Quantox akademije.

Cilj akademije je razvoj IT kadrova koji će biti osposobljeni da se nose sa savremenim tokovima i trendovima u poslovanju, a akademija će to podstaći kroz stalne inovacije u obrazovanju koje će imati transformativni uticaj na društvo.

’’Naš cilj je da polaznicima pružimo znanje koje će moći da primene nakon završetka akademije, kao i da odgovore na izazove koje diktira IT tržište, a tim Quantox akademije će im biti podrška na njihovom putu karijernog razvoja. Želimo da steknu znanje koje će ih diferencirati na tržištu rada i obezbediti uspeh u budućoj karijeri’’, navodi direktorka akademije Marina Popović.

Tim Quantox akademije čine programeri i iskusni stručnjaci iz oblasti IT-a, kao i renomirani profesori sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti softverskih tehnologija. Za 9 meseci, koliko traju programi obuka polaznici će steći praktična znanja primenljiva na realnim projektima uz mentorstvo iskusnih IT stručnjaka, a najuspešniji polaznici dobijaju priliku za praksu i posao u IT kompaniji.

Polaznicima su na raspolaganju online obuke kao što su PHP, Java, Osnove Front end-a i React.

Quantox Academy
foto: Quantox Academy

Kako su znanje i iskustvo zaposlenih jedan od kompanijskih prioriteta, Quantox Technology će zajedno sa Quantox akademijom ići putem konstantnog ulaganja u obrazovanje i razvoj IT kadra, kako bi bili spremni i odgovorni prema zajednici, kada je u pitanju obezbeđenje kvalitetne edukacije i slediti put ka digitalnoj transformaciji društva.

Quantox akademija poziva sve zainteresovane kandidate da se prijave na obuke za IT zanimanja, upisni rok za oktobar 2022/2023. je u toku.