Promijenite život u 2023: Upišite ITAcademy po najnižoj cijeni

Donesi najbolju novogodišnju odluku!

7702 pregleda 0 komentar(a)
Foto: ITAcademy
Foto: ITAcademy

Kraj godine je najbolje vrijeme da podvučete crtu i rezimirate sve uspjehe i neuspjehe u godini koja ostaje za nama. Sada je idealan trenutak i da iskoristite pozitivnu prazničnu energiju i donesete nove odluke koje će vam pomoći da narednih 12 mjeseci budu značajno drugačiji i kvalitetniji od ovogodišnjih.

U tome vam može pomoći i ITAcademy, koja za Novu godinu poklanja čak do 48% popusta na sve programe školovanja za najtraženija i najplaćenija IT zanimanja.

Iskoristite Novu godinu da stvorite svoju šansu za uspjeh u IT industriji

Nova godina počinje akcijom koja može biti vaša najbolja novogodišnja odluka.

ITAcademy do 4. januara omogućava upis po najnižoj cijeni tokom godine, pa jednogodišnje školovanje za neko od najplaćenijih IT zanimanja možete započeti za samo 1.299 eura ili svega 69 eura mjesečno ukoliko se odlučite za plaćanje u ratama.

Ako vas zanima IT oblast, ovo je jedinstvena prilika da promijenite život u 2023. godini, osigurate uspjeh i steknete vještine za posao i platu koje priželjkujete.

Steknite vještine koje će vam obezbijediti posao u IT sektoru

IT sektor već godinama važi za oblast u kojoj se najbrže pronalazi posao, a predviđanja govore da će se takav trend nastaviti i u budućnosti. Ipak, prilikom izbora karijere važno je razmišljati i o tome koja IT oblast najviše odgovara vašim interesovanjima kako biste, pored odlične zarade i prilike da uvijek pronađete posao, zapravo i uživali u onome što radite.

Novogodišnja akcija na ITAcademy omogućava vam da po specijalnim uslovima započnete izgradnju uspješne karijere u nekoj od šest glavnih IT oblasti: programiranju, dizajnu i multimediji, administraciji mreža, IT poslovanju, 3D dizajnu i CAD-u ili razvoju mobilnih aplikacija.

Školovanjem na nekom od ovih programa razvićete vještine koje će vam omogućiti da se profesionalno bavite pisanjem programskih kodova, administracijom računarskih mreža ili kreiranjem mobilnih aplikacija, koje su danas neizostavan dio naših života. Osim toga, vaše zanimanje može postati i kreiranje 3D objekata i drugih grafičkih rješenja ili vođenje IT projekata, osmišljavanje onlajn marketinških kampanja i još mnogo toga.

Na vama je samo da izaberete odsjek u kome se najviše pronalazite i za manje od godinu dana od početka školovanja postaćete kvalifikovan stručnjak koji je dio najbrže rastuće industrije.

ITAcademy
foto: ITAcademy

Međunarodni certifikati kao potvrda vašeg znanja

Školovanjem na ITAcademy pruža vam se mogućnost da steknete neki od prestižnih certifikata iz oblasti u kojoj ste se usavršavali. Na taj način dobićete potvrdu za usvojena znanja i postaćete kvalifikovan stručnjak koji će se vrlo brzo izdvojiti od konkurencije i doći do željenog radnog mjesta.

Do međunarodno priznatih dokumenata koji će predstavljati vašu referencu za uspješnu karijeru možete doći jer ITAcademy radi na najvišem nivou partnerstva sa vodećim IT institucijama i kompanijama. Microsoft, Adobe, Oracle, Zend, Autodesk, CompTIA, Cisco, Linux, ISTQB, Unity ili Odjeljenje za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu samo su neke od adresa sa kojih vam može stići priznati certifikat nakon uspješno položenih ispita.

Prijavite se što prije – broj mjesta je ograničen!

Nova godina je najbolja prilika da presiječete i uradite nešto za sebe. Vrijeme će pokazati da je školovanje na ITAcademy najbolji potez koji možete povući u ovom trenutku. Potez koji će vam promijeniti život i karijeru.

Da podsjetimo, akcija za upis na ITAcademy po najnižim cijenama traje samo do 4. januara, a broj mjesta je ograničen. Zato se prijavite što prije putem ovog linka.