Sajam obrazovanja u inostranstvu u organizaciji Agencije ISEM

Agencija International Student Exchange Montenegro (ISEM) u saradnji sa preko 50 međunarodnih partnera, sada već tradicionalno organizuje 6. Sajam obrazovanja u inostranstvu, jedini sajam ovoga tipa u Crnoj Gori i jedan od najvećih u regionu.

5382 pregleda 0 komentar(a)
Foto: ISEM
Foto: ISEM

Sajam će biti organizovan u Hotelu Hilton u Podgorici, u srijedu, 1. marta u periodu od 12h do 18h. Ulaz je besplatan, broj mjesta ograničen, a registracija obavezna putem telefona 069 085 505 ili emaila info@isem.agency. Obezbijeđeni su i brojni sajamski popusti!

ISEM
foto: ISEM

Sajam je prije svega namijenjen učenicima osnovnih i srednjih škola, ali i studentima, koji žele da dobiju više informacija o mogućnostima učenja i studiranja u inostranstvu, Work and Travel programima, ali i o školama jezika, kao i o Harrison Assessment karijernom savjetovanju.

ISEM
foto: ISEM

Tokom Sajma, kandidati mogu dobiti sva pojašnjenja i dodatne informacije direktno od predstavnika međunarodnih partnera. Obzirom na veoma korisne informacije koje se mogu dobiti na Sajmu, na bazi kojih se donose najvažnije životne odluke, i roditelji su i više nego dobrodošli.

Nakon Sajma, moguće je zakazati besplatne konsultacije sa predstavnicima Agencija ISEM, tokom kojih savjetnici za obrazovanje u inostranstvu Agencije ISEM mogu pomoći prilikom donošenja prave odluke, ali i kasnije prilikom apliciranja na program, za stipendiju, vizu, smještaj, itd. Agencija ISEM svojim klijentima stoji na raspolaganju i tokom trajanja programa, uvijek pružajući punu podršku.

U dijelu odabira srednje škole, odnosno univerziteta, Agencija ISEM pruža stručnu pomoć kroz Harrison Assessment karijerno savjetovanje, veoma pouzdan instrument za mjerenje karakteristika ličnosti, koji svoju hipotezu zasniva na pretpostavci da što je veće uživanje u obavljanju pojedinih poslova, veća je i motivacija i uspjeh u datim zanimanjima (tzv. Career Enjoyment Theory). Nakon popunjavanja online upitnika, tumačenje izvještaja obavlja Harrison Assessment sertifikovani psiholog i psihoterapeut, nakon čega se kandidat mnogo lakše odlučuju za odabir studijskog programa. Agencija ISEM je jedini predstavnik Harrison Assessmenta za Crnu Goru.

Dokumentarac sa prethodnog Sajma možete naći na sledećem linku:

ISEM
foto: ISEM

Spisak izlagača po zemljama (spisak se još uvijek ažurira):

Velika Britanija

Srednje škole

Škole jezika

Italija

Univerziteti

Srednje škole

Škole jezika

Švajcarska

Univerziteti

Amerika

Srednje škole

Kanada

Srednje škole

Španija

Univerziteti

Njemačka

Univerziteti

Austrija

Univerziteti

Hrvatska

Univerziteti

Slovenija

Univerziteti

Mađarska

Univerziteti

Holandija

Srednje škole

ISEM
foto: ISEM

Više informacija o Sajmu navedene su na web sajtu Agencije ISEM: http://www.isem.agency/sajam-obrazovanja-u-inostranstvu/

Pored gore navedenih, Agencija ISEM pruža mogućnost upisa na brojne druge partnerske univerzitete, srednje škole internatskog tipa i škole jezika.

ISEM
foto: ISEM
ISEM
foto: ISEM
ISEM
foto: ISEM