Nokia 603 - šarena i pristupačna

Ovaj posljednji pametni telefon dokazuje Nokijino uvjerenje da zbog pristupačnosti proizvod ne bi trebao gubiti na kvalitetu doživljaja
0 komentar(a)
Ažurirano: 14.10.2011. 17:09h

Nokia je najavila Nokiju 603, šareni pametni telefon koji je cijenom pristupačan ali bez kompromisa u kvalitetu, dostupan sa svim posljednjim aplikacijama.

Podsjetimo se - Near field communication, ili NFC, omogućuje jednostavne transakcije, prenos podataka i bežičnu vezu između dva uređaja koja su nekoliko centimetara jedan od drugog.

Uz Nokiju 603, izazovno dizajnirana Nokia Luna Bluetooth slušalica upotpunjava NFC – jednostavno uparivanje u pristupačnom paketu.

Nokia 603 stvorena je kako bi privukla nove korisnike pametnih telefona, te korisnike starijih uređaja, posebno postojeće korisnike pametnih telefona koji će pozdraviti ovaj uređaj koji nudi najnoviju tehnologiju i dolazi u jedinstvenom Nokia paketu.

Ovaj posljednji pametni telefon dokazuje Nokijino uvjerenje da zbog pristupačnosti proizvod ne bi trebao gubiti na kvalitetu doživljaja.

Nokia 603 dolazi sa Nokia Kartama, najnovijim aplikacijama i igrama za društvene mreže, mogućnošću snimanja, uređivanja i dijeljenja fotografija

Nokia 603 nudi besprijekoran kompaktni dizajn koji većinom čini 3.5 inčni ClearBlack naslon koji je otporan na ogrebotine.

Nokia 603 dolazi sa Nokia Kartama, najnovijim aplikacijama i igrama za društvene mreže, mogućnošću snimanja, uređivanja i dijeljenja fotografija, sve to u sjajnoj grafičkoj izvedbi zahvaljujući grafičkom procesoru u uređaju.

Bonus video: