SNP Nikšić: Odluka odbornika SDP-a u Nikšiću medveđa usluga opoziciji

"Na kraju, ovakva i slična dešavanja samo potvrđuju opravdanost povećane obazrivosti Opštinskog odbora SNP Kotor i njenog predsjednika dr Branka Baća Ivanovića u vezi sa formiranjem nove lokalne vlasti u tom gradu", zaključio je Tomić
208 pregleda 11 komentar(a)
Zoran Tomić
Zoran Tomić
Ažurirano: 24.12.2016. 15:12h

Zoran Tomić, potpredsjednik SNP Nikšić i predsjednik Asocijacije mladih, prokomentarisao je usvajanje budžeta Opštine Nikšić i podrške odbornika SDP-a njegovom izglasavanju.

"Glasanje odbornika SDP-a u Nikšiću, zajedno sa odbornicima DPS-a i SD-a, za usvajanje Budžeta Opštine Nikšić za 2017. godinu, predstavlja medveđu uslugu jedinstvenom djelovanju opozicije u tom gradu. Odluka odbornika SDP-a dovodi u pitanje koordinisanu saradnju opozicije u susret lokalnim izborima, ali kome se ne može vjerovati - bez njega se može. Da li i kako poslije ovog čina SDP-a u Nikšiću možemo računati da se u sličnoj situaciji nećemo naći i nakon izbora i, nadamo se, pada aktuelnog režima i u našem gradu", rekao je Tomić.

On je zatim dešavanja u Nikšiću povezao sa situacijom u Kotoru gdje se još uvijek vaga oko formiranja vlasti gdje SNP ima značajnu ulogu.

"Na kraju, ovakva i slična dešavanja samo potvrđuju opravdanost povećane obazrivosti Opštinskog odbora SNP Kotor i njenog predsjednika dr Branka Baća Ivanovića u vezi sa formiranjem nove lokalne vlasti u tom gradu", zaključio je Tomić.

Bonus video: