URA: Nova afera dokazala da je predsjednik starleta, narod će prekinuti njegov rijaliti

„Zato još jednom pozivamo starletu predsjednika da prestane da od ove zemlje pravi rijaliti šou, koncept toliko blizak njegovom kriznom medijskom štabu, i da podnese ostavku na funkciju"
927 pregleda 3 komentar(a)
GP URA, Foto: GP URA
GP URA, Foto: GP URA
Ažurirano: 07.02.2019. 15:27h

Nada šefa države i kriminalne organizacije da se sa Migovim lažnim iskazom pred nazovi sudom može abolirati njegova odgovornost u bilo čemu iz silnih afera koje ga potresaju a on iz svega opet izaći kao neuprljana ličnost je jeftina zamisao predsjednika starlete i njegovih podanika, kazali su danas iz Građanskog pokreta URA.

Na to, kako navode, i danas ukazuju dokumentovani dokazi po kojima je još jedan odmor predsjednika starlete u Dubaiju iz 2010. platio njegov tadašnji veliki prijatelj i najveći donator stranke Duško Knežević.

„Ovog puta taj je odmor plaćen i za njegovu ljepšu polovinu i jednog od njegovih podanika koji je dobrim pokorstvom i službom na dvoru danas i zaslužio mjesto potpredsjednika tzv. Skupštine. Na svu sreću, dokumenti su tu, i danas predočeni javnosti i to u vidu povratnih avionskih karata i fakture iz hotela, koji su uredno adresirani na firmu njihovog dojučerašnjeg najboljeg prijatelja a danas „čovjeka kojeg ne poznaju“ i za čiji biznis govore da je uništio držvu Crnu Goru. Jeftina propaganda za široke narodne mase“, navode iz URE.

Iz URE ukazuju da su ovakva ponašanja i ovakve situacije nedopustive za čovjeka koji je navodno predsjednik Crne Gore, i to samo da je riječ o ovoj situaciji a kamoli i o svemu onome što ga prati 30 godina.

„Zato još jednom pozivamo starletu predsjednika da prestane da od ove zemlje pravi rijaliti šou, koncept toliko blizak njegovom kriznom medijskom štabu, i da podnese ostavku na funkciju. Ova zemlja od devedesetih gleda rijaliti u vašem scenariju u kojem defiluju kriminalci, polupismenjaci, zaludnjaci, pokorni dvorjani i starlete poput vas. Ova zemlja nije rijaliti i u njoj žive normalni ljudi van vaših dvorova, parova, farmi i zadruga i riješeni su da ih jednom zauvijek skinu sa programa“, zaključuju u URI.

Bonus video: