Al Ulama: Očekujte snažnije prisustvo investitora i turista iz UAE

Premijer Duško Marković se zahvalio ambasadorki na ličnoj posvećenosti unaprjeđenju sveukupnih prijateljskih odnosa Crne Gore i UAE
2 komentar(a)
Hafsa Al Ulama, Duško Marković, Foto: Gov.me
Hafsa Al Ulama, Duško Marković, Foto: Gov.me
Ažurirano: 19.12.2016. 15:00h

U budućnosti treba očekivati još snažnije prisustvo investitora i turista iz Ujedinjenih Arapskih Emirata u Crnoj Gori, kazala je odlazeća ambasadorka UAE Hafsa Al Ulama.

Predsjednik Vlade Duško Marković primio je danas u oproštajnu posjetu Ulamu.

Marković se, kako je saopšteno iz Vlade, zahvalio ambasadorki na ličnoj posvećenosti unaprjeđenju sveukupnih prijateljskih odnosa Crne Gore i UAE tokom njenog šestogodišnjeg mandata.

"U tom periodu investitori iz UAE su prepoznali Crnu Goru kao atraktivnu investicionu destinaciju, čemu je značajan doprinos dala i Ambasada UAE u Podgorici", saopšteno je iz Vlade.

U okviru svojih aktivnosti sa stranim diplomatskim predstavnicima, Marković je, kako je saopšteno iz Vlade, prethodnih dana primio i ambasadora Ruske Federacije Sergeja Gricaja, ambasadore Holandije Hendrik van den Doola i Poljske Irenu Tatažinjsku, kao i šefa novootvorene ambasade Palestine u Podgorici, ambasadora Rabiia Alhantoulija.

Bonus video: