Barski SDP podržao Krivokapića

Vojvodić je dodao da su aktivisti SDP-a u Baru u mjeri svojih mogućnosti dali doprinos ukupnom rezultatu “iako su bili izloženi neviđenom pritisku i prijetnjama”, te da je Forum mladih SDP-a Bar dao “nemjerljivi doprinos izbornom rezultatu”
8 komentar(a)
SDP, Foto: SDP
SDP, Foto: SDP
Ažurirano: 13.12.2016. 15:25h

Dešavanja u Crnoj Gori na ekonomskom i političkom planu ukazuju da nije u pitanju opstanak države Crne Gore zbog zastave, himne ili četnika, već namjere da se i dalje nastavi sa besomučnim raskubanjem resursa i bogaćenjem pojedinaca. Izborni rezultat SDP-a ostvaren je na častan način, a najgrublja je manipulacija političkih konstituenata aktuelne vlasti da se radi o dvostrukim aršinima kada su u pitanju ne samo parlamentarni izbori, već i lokalni izbori u Budvi i Kotoru, jer su glasovi osvojeni na pošten i zakonom dozvoljen način-saopšteno je na sjednici OO SDP Bara u proširenom sastavu, na kojoj su bili i predsjednik i potpredsjednik SDP Crne Gore Ranko Krivokapić i Raško Konjević.

Ističući da je na sjednici barski odbor dao nepodijeljenju podršku rukovodstvu Partije, te da su analizirani izborni rezultat “i aktuelna politička situacija”, predsjednik barskog SDP Dragan Vojvodić je u saopštenju za javnost ukazao da je tom prilikom konstatovano da je je postignut dobar rezultat i pored “neviđene propagande protiv SDP-a, kupovine birača, ucjena, zastrašivanja i najgrubljih laži”.

Vojvodić je dodao da su aktivisti SDP-a u Baru u mjeri svojih mogućnosti dali doprinos ukupnom rezultatu “iako su bili izloženi neviđenom pritisku i prijetnjama”, te da je Forum mladih SDP-a Bar dao “nemjerljivi doprinos izbornom rezultatu”.

"Time je dokazao ko zna koji put u zadnjih godinu i po dana da je čvrsto na pozicijama ukupne politike SDP-a i da barski SDP, i ne samo on, političku snagu crpi upravo i iz rada i organizacije Foruma mladih. Puni doprinos izbornom rezultatu dao i Forum žena SDP. Od institucija Države Crne Gore tražimo da na zakonit način ispitaju dešavanja na dan izbora, da se svi odgovorni izvedu pred lice pravde i kazne po zakonu. Pozivamo članove i simpatizere SDP i sve građane koji žele dobro sebi i svojem potomstvu, da ne nasijedaju na najprizemnije laži da je SDP u koaliciji sa ovima ili onima, da se odrekla izvornog programa, da je protiv Države Crne Gore i njenih nacionalnih i ekonomskih interesa. Ništa od toga nije istina", navodi Vojvodić.

On je naveo i da će se jednog dana “i u Crnoj Gori” izaći iz sjenke straha i manipulacija i slobodno glasati.

"Pošto su privatizovali i Državu i njene institucije, pošto su oglodali sve do kostiju, sada hoće da nam uzmu i obraz. Da li su nakon toga na redu i naši životi? Ulog je velik. OO SDP Bar je i na ovoj sjednici naglasio svoje puno jedinstvo. Istina je da smo bili i ostali slobodni ljudi, da nećemo podleći propagandi političkih oponenata i njihovim medijima, koji su medijsku scenu Crne Gore doveli do najnižeg novoa, čvrsto ubijeđeni da sve ima svoj kraj i da ničija nije gorela do zore", piše na kraju saopštenja.

Bonus video: