Bojović: Mustafa nam može pomoći da saznamo u koje jezero je Velimirović bacio oružje

"Obavještavamo Duška Markovića da bilo kakav pokušaj zataškavanja povezanosti kriminalnih struktura iz regiona sa crnogorskim bezbjednosnim i kriminalnim miljeom neće uspjeti, makar se sreo i sa Donaldom Trampom", rekao je Bojović
58 pregleda 28 komentar(a)
Vladislav Bojović, Foto: DNP
Vladislav Bojović, Foto: DNP
Ažurirano: 12.12.2016. 12:55h

Član Predsjedništva Demokratske narodne partije Vladislav Bojović kazao je da je jučerašnji susret premijera Crne Gore Duška Markovića sa premijerom Kosova Isom Mustafom dokaz da je Vlada Crne Gore vještačka tvorevina nastala na većini koju je obezbijedio Specijalni državni tužilac Milivoje Katnić.

Marković se sastao juče u Skadru sa premijerom Kosova Isom Mustafom, na njegovu iniicijativu

"Da je Vlada Duška Markovića vještačka tvorevina nastala na skupštinskoj većini koju je obezbijedio Milivoje Katnić najbolji je dokaz jučerašnji susret sa premijerom lažne države Kosovo i to u susjednoj Albaniji. Ovakav početak mandata Markovića samo nagovještava kakav će biti njegov politički kraj zasnovan na izbornoj krađi, lažnom državnom udaru i jedva skrpljenoj većini. U DNP - u nemamo nikakvu dilemu da je Duško Marković sa Isom Mustafom dogovarao uklanjanje tragova kosovskih kriminalnih i paradržavnih struktura koje su očigledno učestvovale u tzv. državnom udaru, a sve nakon skandaloznog svjedočenja i priznanja krivice Paje Velimirovića, uglednog vlasnika javne kuće u Zubinom potoku", kazao je Bojović.

Bojović je kazao da crnogorska javnost danima očekuje odgovore od Milivoja Katnića ili Mirka Paje Velimirovića "od koga je na Kosovu kupio oružje kojim je trebalo da se realizuje "državni udar i nezapamćeno krvoprliće" u Crnoj Gori."

"Takođe je važno da najzad saznamo ime jezera na Kosovu ili gdje već u koje je istovaren kamion kalašnjikova, zolji i ostale artiljerije, a koji je ordenonosac Velimirović istovario u po bijela dana. A u tome značajno može doprinijeti Markovićev novi prijatelj Mustafa. Obavještavamo Duška Markovića da bilo kakav pokušaj zataškavanja povezanosti kriminalnih struktura iz regiona sa crnogorskim bezbjednosnim i kriminalnim miljeom neće uspjeti, makar se sreo i sa Donaldom Trampom. Kako vrijeme odmiče tako se odmotava i monstruozno klupko u kojem su glavne žrtve trebalo da budu lideri DF - a čija je egzekucija bila planirana u noći 16. oktobra i to sve pod motom odbrane države od povampirenih četnika i velikosrba koji su toliko izopačeni da su prvo planirali ubistva svojih članova porodica i pristalica da bi na kraju sve zasladili ubistvom premijera. Onaj ko je planirao ubistvo lidera DF - a zasad ima zaštitu od države, ali se prevario ako misli da će se sve završiti na Sinđi, Paji i dvojici Rusa za koje niko ne zna da li uopšte postoje", kazao je Bojović.

Bojović je dodao da onaj ko je planirao i izdao nalog za ubistvo lidera DF - a neće pobjeći od svoje odgovornosti, i "grdno se prevario ako misli da će mu pojedini tabloidni mediji, Duško Marković i Isa Mustafa izbrisati krvave tragove i garantovati imunitet od krivičnog gonjenja za sve zločine koje je počinio sa svojim kriminalnim klanom."

"Postoji li veće poniženje za državu Crnu Goru od susreta njenog ilegalnog premijera sa premijerom ilegalne države stvorene na etničkom čišćenju i progonu Srba i Crnogoraca. Ovim činom je Duško Marković najavio da neće skrenuti sa Đukanovićevog puta u obračunu i demonizovanju srpskog naroda u Crnoj Gori proglašavajući ga za unutrašnjeg neprijatelja i najavaljujući otvaranje novih golih otoka za neposlušne. Na njegovu žalost taj naum neće biti realizovan jer ćemo koristeći sva raspoloživa demokratska sredstva Markovićevu vladu sruštiti prije isteka njenog mandata, jer tvorevina koja je nastala na izbornoj krađi i montiranom državnom udaru nema legitimitet a ni kapacitet da upravlja demokratskim procesima", zaključio je Bojović.

Bonus video: