DPS: Ostvarićemo ubjedljivu pobjedu u Tuzima

"Dosadašnja dostignuća, kao i program koji nudimo, su garant da će se Tuzi razvijati na način kakav zaslužuju, a ubijeđeni smo da će i građani Tuzi ovo prepoznati", kazali su iz odbora DPS u Tuzima
675 pregleda 5 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 07.02.2019. 19:02h

Demokratska partija socijalista (DPS) će, kako ocjenjuju iz te partije, na predstojećim izborima u Opštini Tuzi ostvariti ubjedljivu pobjedu koja će im omogućiti da u naredne četiri godine vrše vlast u toj novoj samostalnoj opštini.

"Smatramo da sve ono što smo ostvarili u prethodne dvije decenije kada smo očuvali mir, održali multietnički i multivjerski sklad i intezivno razvijali Crnu Goru nas preporučuje za to. Osim toga, dosadašnja dostignuća kao i program koji nudimo su garant da će se Tuzi razvijati na način kakav zaslužuju, a ubijeđeni smo da će i građani Tuzi ovo prepoznati. Našu kampanju obilježiće tim koji je sastavljen od mladih energičnih ljudi i iskusnih i dokazanih kolega i sigurni smo da je pobjednička kombinacija i da ćemo ostvariti najbolji rezultat u Tuzima ikada", stoji u saopštenju opštinskog odbora DPS u Tuzima.

Bonus video: