Đuranović obećao: Saniraće put od KPD do Rogama

Najavio je i stavljanje u funkciju Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju, izgradnju pomoćnog terena stadiona Iskre, uređenje gradskog jezgra, radove na drugoj fazi zagaračkog vodovoda, izgradnju vodovoda u Vržegrmcima
61 pregleda 3 komentar(a)
Branislav Đuranović, Foto: Savo Prelević
Branislav Đuranović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 10.12.2016. 09:42h

Predsjednik Opštine Danilovgrad Branislav Đuranović najavio je juče sanaciju dijela starog puta do Podgorice.

Prema njegovoj najavi biće sanirana dionica od spuškog Kazneno popravnog doma do Rogama. Ta dionica godinama je u katastrofalnom stanju.

Đuranović je govorio na svečanoj sjednici Skupštine opštine organizovanoj povodom Dana oslobođenja Danilovgrada.

Najavio je i stavljanje u funkciju Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju, izgradnju pomoćnog terena stadiona Iskre, uređenje gradskog jezgra, radove na drugoj fazi zagaračkog vodovoda, izgradnju vodovoda u Vržegrmcima.

Nakon njegovog izlaganja gostima u sali danilovgradskog Centra za kulturu prikazane su investicije urađene u protekloj deceniji.

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović čestitao je Danilovgrađanima praznik.

On je kazao da su minulih deset godina nesumnjivo izmijenile sadržaj života u Danilovgradu, dali šansu da se valorizuju njegove vrijednosti i prepozna uspjeh politike administracije Danilovgrada, koja je bila usmjerena na unapređenje kvaliteta života u Danilovgradu.

“Vidjeli smo da se u Danilovgrad dolazi, a da se iz njega ne odlazi i da Danilovgrad povećava broj svojih stanovnika da kroz biznis zonu stvara uslove za nova radna mjesta, da obezbjeđuje snažnu podršku preduzetništvu i da je u mnogo čemu dobar primjer”, rekao je Vujanović.

Predsjednik države čestitao je danilovgradskoj administraciji i Đuranoviću “na svim uspjesima, uvjeren da će se i nadalje resursi Danilovgrada maksimalno koristiti, i da će to biti u interesu građana” .

Bonus video: