Pejović: Đukanović oteo preko 10 miliona eura, a Katnić još prevodi spise iz afere Telekom...

"Katnić se trudi da ne vidi Turski rt, nema vremena da se osvrne na privatizaciju hotela Avala i na svaki način pokušava da spasi Miomira Mugošu afere Bazar, prebacujući krivicu na trećererzredne lokalne službenike", istakao je Pejović
71 pregleda 4 komentar(a)
Mijomir Pejović, Foto: Demokratska Crna Gora
Mijomir Pejović, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 09.12.2016. 15:23h

Činjenica da se Crna Gora na svjetskoj rang listi percepcije o korupciji nalazi rame uz rame sa Meksikom, Kolumbijom i Bangladešom, više nego jasno i nedvosmisleno pokazuje koliko su stvarni premijer Crne Gore, Milo Đukanović, njegova porodica i kumovi, uveli našu zemlju u ovo društvo po kome nas, nažalost, prepoznaju širom Evrope i svijeta, saopštio je danas Mijomir Pejović, potpredsjednik Demokratske Crne Gore.

"Dok se on sa jedne strane diči usvojenim zakonodavstvom, dotle je, sa druge strane, samo u 2016. godini uz pomoć predsjednika Skupštine u samo jednoj aferi "Limenka" uspio da otme preko 10 miliona eura građana od kojih je moglo da se napravi nekoliko domova zdravlja, nekoliko škola, nekoliko vrtića i nekoliko sportskih sala. Za sve to vrijeme, tužilac pod sumnjom da je pod kontrolom šefa, Katnić, još prevodi spise iz afere Telekom, trudi se da ne vidi Turski rt, nema vremena da se osvrne na privatizaciju hotela Avala i na svaki način pokušava da spasi Miomira Mugošu afere Bazar, prebacujući krivicu na trećererzredne lokalne službenike", istakao je Pejović.

On zaključuje da u tom duhu Crna Gora obilježava Međunarodni dan borbe protiv korupcije," čekajući kraj ove kriminalne vlasti, koja je zarobila sve institucije i suspendovala sve zakone za borbu protiv ove pošasti".

Bonus video: