Marković: Vlada će nastaviti da doprinosi valorizaciji potencijala Danilovgrada

Marković je, kako se navodi, kazao da je uvjeren da će zajednički napori Vlade i lokalnih samouprava rezultirati unaprjeđenjem životnog standarda svih građana i istakao da je to ključni zadatak u narednom periodu
1 komentar(a)
Duško Marković, Branislav Đuranović, Miodrag Đurović, Foto: Gov.me
Duško Marković, Branislav Đuranović, Miodrag Đurović, Foto: Gov.me
Ažurirano: 08.12.2016. 13:12h

Vlada će partnerskom saradnjom sa lokalnom samoupravom nastaviti da doprinosi punoj valorizaciji potencijala opštine Danilovgrad, poručio je premijer Duško Marković.

On je danas, povodom 9. decembra, Dana Danilovgrada, razgovarao sa predsjednicima opštine i Skupštine Branislavom Đuranovićem i Miodragom Đurovićem.

Kako je saopšteno iz Vlade, Marković je čestitao građanima i čelnicima danilovgradske opštine sjutrašnji praznik.

"Premijer je ocijenio da će Vlada Crne Gore kroz partnersku saradnju sa lokalnom samoupravom nastaviti da doprinosi punoj valorizaciji potencijala opštine Danilovgrad", kaže se u saopštenju.

Marković je, kako se navodi, kazao da je uvjeren da će zajednički napori Vlade i lokalnih samouprava rezultirati unaprjeđenjem životnog standarda svih građana i istakao da je to ključni zadatak u narednom periodu.

Đuranović je, kako je saopšteno, upoznao Markovića sa ključnim razvojnim projektima i tempom njihove realizacije, među kojima je najvažniji izgradnja postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda i kanalizacione mreže.

"Dogovoreno je da se zajednički pokuša iznaći rješenje za trenutne probleme u finansiranju, kako bi se nastavilo sa realizacijom ovog veoma važnog infrastrukturnog projekta za građane danilovgradske opštine", navodi se u saopštenju.

Bonus video: