SNP Kotor: Sve što je Popović Moškov dogovarala sa zetom neka završi u porodici

Potpredsjednica Opštinskog odbora SNP Kotor Aleksandra Sindik je rekla da je Ivanović na sjednici Skupštine opštine Kotor odmah jasno odgovorio da odbija predlog Popovića
180 pregleda 26 komentar(a)
Aleksandra Sindik, Foto: SNP Kotor
Aleksandra Sindik, Foto: SNP Kotor
Ažurirano: 03.12.2016. 14:49h

Predsjednici odbora kotorske URE, Ljiljani Popović Moškov poručujemo da sve što je sa svojim zetom Andrijom Popovićem pripremala, planirala, dogovarala ili mu možda obećavala - završi u krugu porodice, a da nas ostavi na miru, saopšila je danas potpredsjednica Opštinskog odbora SNP Kotor Aleksandra Sindik.

Popović Moškov je ranije danas saopštila da bi SNP trebao da na svojim organima u najskorije vrijeme, a najdalje do kraja sljedeće sedmice donse definitivnu odluku da li želi da sa opozicijom smjeni DPS u Kotoru.

Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović predložio je juče čelnika Opštinskog odbora SNP Kotor Branka Ivanovića za predsjednika Skupštine opštine Kotor na konstitutivnoj sjednici.

Sindik je rekla da je Ivanović juče na sjednici Skupštine opštine Kotor odmah jasno odgovorio da odbija predlog Popovića.

"Rekao je da njega ne interesuje nijedna funkcija, fotelja niti stolica osim njegove stomatološke. Tako da predlog zeta predsjednice URE, kotorski SNP neće ni razmatrati kao što su neki mediji slučajno ili namjerno pogrešno napisali. Interesantno je, međutim, da nas za predlog od strane LP-a prozivaju oni koji su na sastancima opozicije uporno LP pominjali kao poželjnog partnera. Vidjećemo do kraja ko će gdje i s kim osvanuti. SNP ponavlja i danas svima koje boli što to ne mogu reći za sebe - naš izborni slogan je bio "Nama možete vjerovati!", kazala je Sindik.

Bonus video: