Predsjednik Skupštine ne može sam da formira poslanički klub: SD i LP zajedno

"Programska i ideološka bliskost ideja koje baštine liberali i socijaldemokrate garantuje da će ovaj klub djelovati koherentno i raditi u najboljem interesu građanki i građana", kaže se u saopštenju
0 komentar(a)
Socijaldemokrate Crne Gore, Foto: Boris Pejović
Socijaldemokrate Crne Gore, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 01.12.2016. 14:55h

Socijaldemokrate (SD) i Liberalna partija (LP) formirali su zajednički klub poslanika, shodno Poslovniku Skupštine Crne Gore.

Kako je saopšteno iz LP, klub čine poslanici SD Ivan Brajović i Vujica Lazović, kao i poslanik liberala Andrija Popović.

"Programska i ideološka bliskost ideja koje baštine liberali i socijaldemokrate garantuje da će ovaj klub djelovati koherentno i raditi u najboljem interesu građanki i građana", kaže se u saopštenju.

Navodi se da će posebna važnost zajedničkih programskih načela biti u procesu finalizacije evropskih i evroatlanskih integracija u narednoj godini, odnosno mandatu.

"Liberali i socijaledemokrate, kao utemljivači takvog puta suverene Crne Gore, garantuju nastavak reformi ka boljem životnom standardu svakog građanina i snaženju ekonomije i društvenog bogatstva", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: