Šahmanović: Sada ćemo pratiti realizaciju ugovora sa DPS-om

Na pitanje strahuje li od mogućih optužbi da je insistiranjem na pregovorima sa opozocijom ugrozio stranačko jedinstvo, Šahmanović je kazao da “ima i takvih mišljenja u stranci
38 komentar(a)
Orhan Šahmanović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Orhan Šahmanović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 23.11.2016. 20:36h

Funkcioner BS-a Orhan Šahmanović tvrdi da je razočaran odlukom GO, ali da je rasprava pokazala da stranka ima demokratski kapacitet. On tvrdi da je imao veću podršku do momanta glasanja, ali da je ponosan na one koji su podržali njegovu opciju.

“Budno ćemo pratiti realizaciju ugovora sa DPS-om. Ono što, nažalost, nijesu shvatili ljudi je da samo malo više trebali da vodimo računa o stabilnosti Crne Gore i nekakvim budućim potezima koji mogu da budu ishitreni”, kazao je Šahmanović “Vijestima”.

Na pitanje strahuje li od mogućih optužbi da je insistiranjem na pregovorima sa opozocijom ugrozio stranačko jedinstvo, Šahmanović je kazao da “ima i takvih mišljenja u stranci.

“Nikada mi ni na kraj pameti nije bilo da razbijam BS, ali smo pokazali da je stranka samostalna u svom odlučivanju i da neće nikome lak zalogaj. Mislim da BS treba da bude demokratska i da svako ima pravo da izrazi svoje mišljenje. Ja sam se do GO borio i rekao da samo taj stranački organ može da donese odluku. Rekao sam da odluka mora da se donese u Rožajama, pa sam ispoštovan”, kazao je on.

Bonus video: