DPS: Haos je u glavama lidera DF-a

Iz te partije naveli su da njihov politički protivnik "dobro zna da neće biti nikakvog haosa u Crnoj Gori, ma koliko oni to željeli"
51 pregleda 23 komentar(a)
DPS
DPS
Ažurirano: 23.11.2016. 18:52h

Pošto im je propao pokušaj rušenja crnogorskih institucija 16. oktobra, Demokratski front već sedmicama, jednako kao i danas, nasrće na njih uličarskim i siledžijskim jezikom, u paničnom strahu od posljedica šta je otkrilo, i šta će otkriti SDT, odgovoreno je iz Demokratske partije socijalista na saopštenje DF-a.

"Lideri DF-a ovakvim prostačkim javnim nastupima najbolje svjedoče u kakvom se političkom hropcu i mentalnom stanju nalaze nakon otkrića da je upravo neko od njih nesuđeni komandant planiranog terorističkog juriša na Crnu Goru. Umjesto što se blamiraju novim prijetnjama i postizbornim lamentiranjem, što je uzaludno zametanje tragova, moraće odgovoriti ko je „komandant“, odakle Medojevićevom šuri i bliskom saradniku 100.000 dolara u kešu, pronađenih u rutinskoj saobraćajnoj kontroli, odakle basnoslovne sume novca za kampanju...", piše u saopštenju DPS-a.

Iz te partije naveli su da njihov politički protivnik "dobro zna da neće biti nikakvog haosa u Crnoj Gori, ma koliko oni to željeli".

Moraće lideri DF da objasne mnoge stvari vezane za njihovo političko i parapolitičko djelovanje, ne pomažu prijetnje i prostakluci. Haos je očigledno u njihovim glavama. To potvrđuje i njihovo učestalo bježanje u Republiku Srpsku, gdje su, kad već nijesu mogli da je sruše, sudeći po saopštenju iz kabineta domaćina, Crnu Goru predstavili srpskom zemljom.

Bonus video: