Milić: Budva zaslužuje više i bolje, novo rukovodstvo vraća stari sjaj

Budva je već odavno postala crnogorski turistički brend koji treba njegovati, jer sa okolinom predstavlja prirodni dragulj, koji daje šansu za snažan razvoj i prosperitet ne samo njenih građana, već i čitave Crne Gore
14 komentar(a)
Srđan Milić, Foto: Velika koalicija Ključ/Facebook
Srđan Milić, Foto: Velika koalicija Ključ/Facebook
Ažurirano: 22.11.2016. 09:38h

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Srđan Milić uputio je, u ime SNP-a i svoje lično ime, povodom 22. novembra - Dana opštine i Dana oslobođenja Budve, čestitke predsjedniku Skupštine opštine Veselinu Markoviću, odbornicima i svim građanima Budve.

"Budva je već odavno postala crnogorski turistički brend koji treba njegovati, jer sa okolinom predstavlja prirodni dragulj, koji daje šansu za snažan razvoj i prosperitet ne samo njenih građana, već i čitave Crne Gore. Budva je, takođe, mjesto živopisne kulture i tradicije, sporta i stvaralaštva, grad koji je dao značajan doprinos ukupnoj baštini Crne Gore", rekao je Milić.

Milić je izrazio nadu da će smjenom vlasti Budva, po njegovim riječima, krenuti pravim putem.

"Budva može i zaslužuje - i više i bolje. Vjerujem da će novi vjetrovi izvesti budvanski brod na kurs ozdravljenja i onoga što je ključno - poboljšanja životnog standarda građana. Uvjeren sam da će novo rukovodstvo vratiti sjaj Budvi, ali i nadu u bolju budućnost kakvu naši građani zaslužuju, jer Budva pripada svima nama podjednako i treba da služi na ponos Crnoj Gori, a ne za zgrtanje bogatstva nekolicini pojedinaca. Čast je i privilegija, ali i odgovornost i obaveza svih nas da dostojanstveno brinemo o Budvi i njenim građanima, ali i prilika da mnogo toga uradimo što će ostati zabilježeno i služiti kao dobar model budućim generacijama kako se voli i kako se vodi grad", zaključio je Milić.

Bonus video: