Reagovali iz Ministarstva finansija: Dušan Radonjić govori neistinu

Iz Ministarstva finansija odbacuju optužbe Radonjića da je za kašnjenje gradnje srednje škole u Golubovcima kriv Konjević
220 pregleda 2 komentar(a)
Dušan Radonjić, Foto: Arhiva Vijesti
Dušan Radonjić, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 11.11.2016. 09:19h

Izjava predsjednika gradske opštine Golubovci Dušana Radonjića, da je Ministarstvo finansija krivac zbog kašnjenja početka gradnje Srednje stručne škole u Golubovcima je neistina, saopšteno je juče u reagovanju Ministarstva finansija.

U reagovanju na Radonjićevu izjavu, objavljenu u jučerašnjim „Vijestima“ u tekstu "Konjević kriv što kasni gradnja škole?", je navedeno da će i iz resornog Ministarstva prosvjete potvrditi "da je navedeno neistina".

"Vijesti" juče nijesu dobile odgovor iz Ministarstva prosvjete.

Radonjić je na sjednici Skupštine GO, koja je održana u srijedu, optužio ministra finansija u Vladi izbornog povjerenja Raška Konjevića, da za tri mjeseca, koliko je kod njega bio zahtjev za rješavanje imovinsko-pravnih odnosa za izgradnju Srednje stručne škole, nije imao želju da ga razmotri.

"Poslije mnogo pritisaka, zahtjev je došao na sjednicu Vlade i odmah je usvojen... Tek smo sredinom septembra dobili mogućnost da rješavamo imovinsko -pravne odnose", kazao je tada Radonjić .

On je istakao da bi izgradnja Srednje stručne škole u Zeti trebalo da počne do kraja godine, ukoliko do tada bude riješeno još nekoliko imovinskih sporova.

Bonus video: