Za uređenje plenarne sale 420 hiljada eura

U skupštinskoj službi za odnose sa javnošću navode da bi radovi u zgradi državnog parlamenta trebalo da budu završeni do kraja mjeseca. Izvođač radova je IGP “Fidija”, a vrijednost radova je 420.925 eura. Iz Skupštine su istakli da su radovi na rekonstrukciji plenarne sale u završnoj fazi
94 pregleda 5 komentar(a)
Skupština Crne Gore, Foto: Skupstina.me
Skupština Crne Gore, Foto: Skupstina.me
Ažurirano: 07.11.2016. 09:37h

Novi saziv Skupštine Crne Gore će tokom novembra zasjedati u zgradi skupštine Cetinja, jer se renovira plenarna sala u zgradi državnog parlamenta u Podgorici. Sjednice parlamenta se na Cetinju održavaju samo početkom proljećnog zasjedanja u martu i nakon avgustovske pauze u radu Skupštine.

U skupštinskoj službi za odnose sa javnošću navode da bi radovi u zgradi državnog parlamenta trebalo da budu završeni do kraja mjeseca. Izvođač radova je IGP “Fidija”, a vrijednost radova je 420.925 eura. Iz Skupštine su istakli da su radovi na rekonstrukciji plenarne sale u završnoj fazi.

“Radovi obuhvataju adaptaciju plenarne sale. To podrazumijeva zamjenu krovne lanterne, krečenje sale, zamjenu dijela rasvjete, čišćenje sistema ventilacije i spuštenog plafona urađenog od staklenih ploča. Radovi obuhvataju i zamjenu prozora kao i sanaciju postojeće fasade na objektu. Sala će biti u funkciji čim se završe predviđeni radovi, najkasnije do kraja novembra”, navode u Skupštini.

Bonus video: