Jočić: Gotemeler se miješa u stvari zemlje na čijem je čelu izdaji skloni Đukanović

"Dostignuća Vlade, koja je uz put pohvalila Gotemeler stižu jedno za drugim već od izbornog dana – lažirani državni udar, stotinu miliona novog duga, otpuštanje radnika koji i inače rade u robovlasničkom sistemu, poskupljenje goriva , najava smanjenja plata i penzija, poskupljenja struje... i tako u nedogled", istakla je Jočić
60 pregleda 8 komentar(a)
Marina Jočić, Foto: DF
Marina Jočić, Foto: DF
Ažurirano: 05.11.2016. 12:04h

Nakon što je primila raport od domaće NATO agenture, zamjenica generalnog sekretara ove zločinačke organizacije Rouz Gotemeler, izdala je komande svojim poslušnicima za hitno uspostavljanje skupštinske NATO koalicije, saopštila je danas Marina Jočić, funkcionerka Nove srpske demokratije i Demokratskog fronta.

"Ne mareći hoće li uvrijediti zdrav razum većinske Crne Gore i hoće li izazvati opravdani gnijev građana, Gotemeler je po običaju visokih NATO činovnika nastavila da se brutalno miješa u unutrašnje stvari ove zemlje na čijem čelu je ucijenjeni i izdaji skloni Milo Đukanović. A dostignuća Vlade, koja je uz put pohvalila Gotemeler stižu jedno za drugim već od izbornog dana – lažirani državni udar, stotinu miliona novog duga, otpuštanje radnika koji i inače rade u robovlasničkom sistemu, poskupljenje goriva , najava smanjenja plata i penzija, poskupljenja struje... i tako u nedogled", istakla je Jočić.

Ona je povodom održane međunarodne terenske vježbe "Crna Gora 2016" u kojoj su učestvovale i države članice NATO, kazala da vježba tog vojnog saveza u vremenu kada se pregovara o sastavu vlade, pretstavlja svojevrsni pritisak, kako na politički život zemlje, tako i na politički izbor njenih građana.

"Uzimajući u obzir da se u susjednoj Srbiji istovremeno izvodi vojna vježba ruskih, bjeloruskih i srpskih vojnika čitava stvar postaje komplikovanija i sa veoma lošom porukom o Crnoj Gori kao NATO predstaržom i nesrećnim zaštitnikom tuđih a ne vlastitih interesa. To što predstavnicu NATO alijanse ne interesuju problemi građana pa ni sudbina Crne Gore nije nikakva novost, ali to bi svakako moralo da interesuje većinu političkih stranaka koje imaju dobru priliku da uspostave novu vlast bez DPS i daju novu nadu ovom napaćenom narodu. Demokratski front će po običaju, ostati dosljedan – nepotkupljiv i čvrst u svojoj namjeri da Crnu Goru učini prvnom i prosperitetnom državom, a to podrazumijeva beskompromisnu borbu sa mafiokratskim režimom i njegovim satelitima svim demokratskim sredstvima koja su dozvoljena. Jer, bjekstvo od robije i basnoslovno opljačkano blago Mila Đukanovića nijesu vrijedni da se žrtvuje Crna Gora i njen narod željan pravde, slobode i hljeba", kazala je Jočić.

Bonus video: