Mlade Demokrate održale četvrtu sjednicu GO

"Ocjena prisutnih članova Glavnog odbora na sjednici, kao i ukupni utisak cjelokupne javnosti, jeste da su upravo mladi volonteri iznijeli najveći dio posla u kampanji “od vrata do vrata” na svojim leđima", navodi se u saopštenju.
2 komentar(a)
Demokrate, Foto: Demokrate
Demokrate, Foto: Demokrate
Ažurirano: 31.10.2016. 12:50h

Mlade Demokrate, organizacija mladih u okviru Demokratske Crne Gore, održale su četvrtu sjednicu Glavnog odbora, na kojoj su sumirani rezultati izbora i evaluirane aktivnosti Demokrata u prethodnom periodu, saopšteno je iz ove stranke.

"Ocjena prisutnih članova Glavnog odbora na sjednici, kao i ukupni utisak cjelokupne javnosti, jeste da su upravo mladi volonteri iznijeli najveći dio posla u kampanji “od vrata do vrata” na svojim leđima. Neumoran rad i obilazak preko 200.000 domaćinstava potvrđuje i detaljna statistika sa kojom su Glavni odbor upoznali predsjednik i potpredsjednik Mladih demokrata, Danilo Šaranović i Luka Krstović. Tako, juče se moglo čuti i da su djevojke i momci iz organizacije mladih u Demokratskoj Crnoj Gori samo u trećem prstenu izvele preko 60 performansa u crnogorskim gradovima. Predsjednik Mladih demokrata, Danilo Šaranović, u svom obraćanju istakao je da “svima nama na ponos i čast može da služi svaki glas koji smo osvojili na izborima”, naročito ako se uzme u obzir, kako je rekao, da je Demokratska Crna Gora bila jedna od rijetkih partija koja je išla samostalno na izbore, koji su održani u nedemokratskim uslovima i atmosferi straha od “terorističkog napada” i “državnog udara”, a iz njih izašla kao najjača opoziciona partija. On je dodao i ono što je svima očigledno, a to je da su Demokrate najbogatije najvažnijim resursom – ljudima", navodi se u saopštenju.

Bonus video: