DPS: Vidjećemo ko će u Spuž, koji tako lako i olako pominjete

Tada će pravna država dati puni odgovor i znaće se ko će se sve obresti u Spužu, koji tako rado i olako pominju
50 komentar(a)
DPS
DPS
Ažurirano: 30.10.2016. 17:38h

Demokratski front se danas ponovo oglasio povodom odluke Državne izborne komisije o proglašavanju konačnih rezultata izbora 16.oktobra, rekavši da DPS namjerava da nametne diktaturu Crnoj Gori, na šta su reagovali iz Demokratske partije socijalista.

"Ponovo su prosuli gomilu laži i gluposti, bježeći od ključne teme u ovom trenutku za crnogorsko društvo: ko stoji iza kriminalne grupe koja je ubačena da terorističkim akcijama u noći nakon izbora zavije Crnu Goru u crno? Ko su nalogodavci a ko njihovi politički sateliti u Crnoj Gori, sa zadatkom da nakon krvoprolića nasilno preuzmu vlast?", zapitali su se iz DPS u saopštenju.

Oni su u nastavku naveli da su navodi Demokratskog fronta usmjereni ka tome da bi se pažnja javnosti skrenula sa pomenutih događaja.

"Razumijemo stoga panična ponašanja DF-a, poput sinoćnjeg performansa ispred sjedišta DIK-a, kao i nesuvisla saopštenja, u kojima nastoje da zamjenom teza skrenu pažnju javnosti sa njihove sramne uloge u nasrtaju na državu Crnu Goru. Izbore su izgubili, novac od inostranih finansijera su potrošili, za vratom su im institucije pravne drzave, birači ih napuštaju, ništa od onoga što su planirali nije se desilo, na sreću Crne Gore. Treba sve te poraze opravdati i pred mentorima i pred javnošću, a argumenata nema. Zato se u prvi plan uvijek istura Nebojša Medojević, jer jedino taj beskrupulozni mentalni sklop može da iznese toliku količinu laži i uvreda, a da se ne zastidi. I umjesto da DF konačno objasni odakle ovom njihovom pajacu 100.000 dolara keša, oni mu još dozvoljavaju da se pojavljuje u javnosti i nije ih sramota zbog toga. Za to vrijeme, Andrija Mandić se vjerovatno povukao na rezervni položaj, kao i uvijek kada je potrebno spašavati sebe", saopšteno je.

Oni očekuju takođe da iz Demokratskog fronta priznaju poraz na minulim izborima, te da će se "vidjeti ko će u Spuž".

Od odgovornih političara bi bilo očekivano da prihvate još jedan izborni poraz, preispitaju svoju ulogu u njemu i odgovorno se odnesu prema svojim partijama. S obzirom na to da u DF-u sjede politički diletanti, manipulatori, šverceri deviza, kamataši i plaćenici, od njih se može očekivati samo da nastave sa lažima. Sve što govore iz DF-a, moraće da sačeka rezultate istrage koju vodi Glavni specijalni tužilac (isti onaj koga pozivaju da preispituje izbornu volju građana), povodom hapšenja terorističke grupe čiji je zadatak bio izazivanje haosa u Crnoj Gori u izbornoj noći. Tada će pravna država dati puni odgovor i znaće se ko će se sve obresti u Spužu, koji tako rado i olako pominju.

Bonus video: