Pejanović-Đurišić ne očekuje da će biti u novoj Vladi

Ona je novinarima u Briselu, upitana da li očekuje da će opet biti ministarka, rekla da je ona ministar koji je bio u Vladi da obezbjedi da Crna Gora postane dio NATO-a
36 komentar(a)
Milica Pejanović Đurišić, Foto: Ministarstvo odbrane Crne Gore
Milica Pejanović Đurišić, Foto: Ministarstvo odbrane Crne Gore
Ažurirano: 26.10.2016. 15:34h

Ministarka odbrane Milica Pejanović-Đurišić kazala je da ne očekuje da će biti u novoj Vladi.

Ona je novinarima u Briselu, upitana da li očekuje da će opet biti ministarka, rekla da je ona ministar koji je bio u Vladi da obezbjedi da Crna Gora postane dio NATO-a.

"Nemam nikakva očekivanja. Ja sam ministar koji je bio na projektu, koji je bio u Vladi da obezbjedi da Crna Gora postane dio NATO-a. Zaista mislim da sam svoj projekat uradila kako treba", rekla je Pejanović-Đurišić.

Ona nije željela da komentariše odluku DPS-a da mandatar za sastavljanje Vlade bude Duško Marković a ne predsjednik partije Milo Đukanović.

"Pretpostavljam da je to dluka DPS-a. Kao što vidite ja sam ovdje, nisam na sastancima DPS-a i ne bilo pristojno da to komentarišem iz Brisela", kazala je ministarka.

Upitana da li je Vojska CG imala saznanja o planiranju terorističkog napada, Pejanović-Đurišić je kazala da Vojska i Ministarstvo odbrane nisu imali takva saznanja.

Bonus video: