SDP: Šef Pink Informer partije napušta brod koji tone

"Umjesto da se zapitaju zašto ih šef napušta, zašto napušta državu u stanju državnog udara, zašto napušta državu u stanju socioekonomskog sloma, poharanih finansija i resursa oni se bave SDP-om
59 pregleda 64 komentar(a)
SDP logo izbori
SDP logo izbori
Ažurirano: 26.10.2016. 13:09h

Pink Informer partija svoju frustraciju zbog šefovog napuštanja broda koji tone iskaljuje sipajući pinkovske laži prema SDP-u, saopšteno je iz Socijaldemokratske partije.

"Umjesto da se zapitaju zašto ih šef napušta, zašto napušta državu u stanju državnog udara, zašto napušta državu u stanju socioekonomskog sloma, poharanih finansija i resursa oni se bave SDP-om. Umjesto da se zapitaju zašto ih šef ostavi nakon “velike izborne pobjede”. Kako se to desio prekonoćni partijski puč? Nije valjda i za to kriv SDP. Mi smo mislili da je najgori proizvod Pink Informer partije njihov šef organizovane kriminalne grupe. Ali, u njihovom vrijednosnom sistemu pohare šef kriminalne grupe je persona za ponos. Tako je to u ovoj ruzičastoj partiji – što više otmeš od građana, to si ugledniji", rečeno je iz SDP-a.

Oni su takođe naveli da u DPS-u kostantno koriste termin "četnik" kada otuđuju imovinu građana.

"Što se tiče četnika, pošto vam je to omiljena tema dok kradete narod i punite buđelare, evo da vam kažemo. Dok su četnici bili moćna vlast i dok su kod četnika bile pare, bili ste uz njih, a kad su četnici poraženi došli ste pod skute SDP i antiratnog pokreta. Četnici su vas vodili na ratišta, a pred Šešeljem ste bili ponizni kao danas pred Bebom. Na vama je grijeh 165 momaka ubijenih na dubrovačkom ratištu. Na vama je grijeh deportovanih i ubijenih Bošnjaka koje ste poslali Karadžiću. Na vama je grijeh Bukovice, Štrbaca, procesa protiv SDA. Na vama je grijeh zapaljene Hrvatske, u genocidu ubijene Bosne, sprženog Vukovara i Srebrenice. Na vama je grijeh preko 100 hiljada ubijenih i više od miliona raseljenih u ratu koji ste vodili skupa sa Miloševićem. Na vama je grijeh uništenih generacija. A danas je na vama grijeh poharane Crne Gore", piše u saopštenju.

U SDP-u su zaključili da se DPS bavi temama na koje nema pravo da pridikuje.

"Zbog Ranka Krivokapića i SDP-a nijedna suza prolivena nije, zbog vas i vašeg sluganstva četnicima i ratu, tokom kojega ste se obogatili, unesrećeni su milioni građana bivše nam domovine. Da imalo osjećaja stida i sramote imate ćutali biste makar na ove teme", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: