Đonović i članovi savjeta prekidaju saradnju sa Pozitivnom

"Smatramo da je ta odluka u suprotnosti s držanjem ove partije u događajima od 27. januara ove godine te da direktno ide naruku onima koji nastoje ugroziti ne samo političku stablnost Crne Gore, nego i njen državni integritet", navodi se u saopštenju
205 pregleda 50 komentar(a)
Ranko Đonović, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ranko Đonović, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 19.10.2016. 10:19h

Predsjednik Političkog savjeta Pozitivne Crne Gore Ranko Đonović i članovi Savjeta Milenko A. Perović, Vukić Pulević, Sreten Vujović, Svetozar Savić, Sveto Milikić i Miodrag Mijo Vučetić, odlučili su da prekidaju dalju saradnju sa sa predstavnicima i organima Pozitivne Crne Gore, navodi se u soapštenju.

Kao obrazloženje za taj postupak navode odluku Pozitivne Crne Gore da njen predstavnik u Državnoj izbornoj komisiji ne potpiše preliminarni izvještaj.

"Smatramo da je ta odluka u suprotnosti s držanjem ove partije u događajima od 27. januara ove godine te da direktno ide naruku onima koji nastoje ugroziti ne samo političku stablnost Crne Gore, nego i njen državni integritet. Zbog toga smo odlučili da prekinemo dalju saradnju s predstavnicima i organima Pozitivne Crne Gore", navodi se u saopštenju.

Jasavić: Hvala na povjerenju i saradnji

Vršilac dužnosti predsjednica Pozitivne Azra Jasavić zahvalila se predsjedniku Političkog savjeta Ranku Đonoviću i članovima Savjeta na ukazanom povjerenju i dosadašnjoj saradnji.

"Vjerujemo da smo vašim učešćem imali privilegiju da sarađujemo sa umnim ljudima, koji su dokazani u svojim životima i svojim profesijama. Svakako i da razumijemo, da nakon ostvarenog rezultata na izborima, biće onih koji žele distanciranje od stranke i to je očekivano. Sa te strane nemamo šta zamjerati bilo kome. Pozitivna Crna Gora nastavlja svoj rad i djelovanje, dosljedna u misiji promjena, koje su nužne i neophodne našem društvu i našoj državi", kazala je Jasavić.

Bonus video: