Šaranović nasrnuo na člana Pozitivne jer nije glasao "za"

Na video zapisu koji je dostavljen “Vijestima” vidi se kako Šaranović pokušava da se obračuna sa Radulovićem, nakon čega se umiješao predstavnik DF-a u DIK-u Dražen Medojević kako bi spriječio ozbiljniji sukob
97 pregleda 68 komentar(a)
Svađa u DIK-u, Foto: Screenshot (YouTube)
Svađa u DIK-u, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 18.10.2016. 16:36h

Predsjednik Državne izborne komisije (DIK) Budimir Šaranović nasrnuo je na člana DIK-a, predstavnika Pozitivne Milana Radulovića koji nije želio da glasa za usvajanje preliminarnih rezultata izbora.

Na video zapisu koji je dostavljen “Vijestima” vidi se kako Šaranović pokušava da se obračuna sa Radulovićem, nakon čega se umiješao predstavnik DF-a u DIK-u Dražen Medojević kako bi spriječio ozbiljniji sukob. Predsjednik DIK-a Šaranović je onda nasrnuo i na Medojevića.

Državna izborna komisija (DIK) usvojila je preliminarne rezultate izbora. Preliminarni izvještaj o rezultatima usvojen je sa 14 glasova, 11 predstavnika u DIK-u glasalo je protiv.

Državna izborna komisija (DIK) treba i mora da bude na visini zadatka i da bude profesionalna, a njeni članovi da ne podliježu pritisku nijedne vrste, poručila je ranije Azra Jasavić, v.d. predsjednika Pozitivne Crne Gore.

Bonus video: