POSTIZBORNA KOALICIJA

Opozicija najavila formiranje nove vlasti u Budvi

"Pošto je po dobijanju preliminarnih rezultata lokalinih izbora u Budvi od OIK-a jasno da upravo ove četiri liste imaju neupitnu većinu u budućem lokalnom parlamentu, proglašavamo pobjedu na lokalnim izborima", kazao je Krapović
191 pregleda 35 komentar(a)
opozicija, Budva, Foto: Vuk Lajović
opozicija, Budva, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 17.10.2016. 13:56h

Demokratska Crna Gora, Demokratski front, koalicija Budva mora - URA, SDP, LP i koalicija Bura budi Budvu - DEMOS, SNP najavili su danas formiranje postizborne koalicije, konstituisanje skupštinske većine i nove vlasti u Budvi.

Nosioci lista Dragan Krapovic, Marko Bato Carević, Božena Jelušić i Veselin Marković obratili su se kratkim saopštenjem u kome su naveli da su te četiri izborne liste dobile "jasnu i nedvosmislenu većinu u lokalnom parlamentu.

"Kao što znate ove četiri liste su potpisale prije izbora Sporazum kojem se obavezuju da ni u kom slučaju neće ulaziti u koaliciju sa DPS-om sa ciljem vršenja vlasti. Pošto je po dobijanju preliminarnih rezultata lokalinih izbora u Budvi od OIK-a jasno da upravo ove četiri liste imaju neupitnu većinu u budućem lokalnom parlamentu, proglašavamo pobjedu na lokalnim izborima", kazao je Krapović ispred četiri opozicione liste.

Preporučujemo za Vas