Ključ: DPS aktivista nasrnuo na predstavnicu KLJUČ-a

Glasanje na biračkom mjestu na Zabjelu je i dalje zatvoreno jer predsjednik Biračkog odbora, predstavnik DPS-a, odbija da potpiše zapisnik
74 pregleda 0 komentar(a)
glasanje, izbori, Foto: Shutterstock.com
glasanje, izbori, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 16.10.2016. 15:13h

Članica biračkog odbora u ime Velike koalicije Ključ Tijana Braunović, verbalno, a umalo i fizički, napadnuta je danas na biračkom mjestu broj 74 na Zabjelu (OŠ Oktoih) kada je na nju nasrnuo opunomoćeni predstavnik DPS-a Saša Đurišić, saopšteno je iz Ključa.

"Tijana Braunović je uočila da se kod Đurišića u određenom momentu našao zapisnik sa biračkog mjesta i da Đurišić na papiru nešto zapisuje, koristeći u isto vrijeme i mobilni telefon. Na njen upit šta to radi, rekao je da obavlja privatni razgovor. Predstavnica Velike kolaicije Ključ ga je upozorila da na to nema pravo i da je sa tim upoznat kao i svi članovi biračkog odbora. Naglasila je, takođe, da pravila važe jednako za sve. Đurišić je potom skočio, uputivši joj uvredljive riječi u namjeri da se i fizički obračuna sa Braunovićevom. U odbranu djevojke stali su svi predstavnici iz drugih partija i zatraženo je da se glasanje zaustavi kako bi došla policija. Predstavnik DPS-a se potom udaljio sa biračkog mjesta", navodi se u saopštenju.

Glasanje na ovom biračkom mjestu je i dalje zatvoreno jer predsjednik Biračkog odbora, predstavnik DPS-a, odbija da potpiše zapisnik sačinjen povodom ovog incidenta.

Bonus video: