Šćepović: Plasiraju se neistine, podnijeću krivičnu prijavu

"Želim da upoznam crnogorsku javnost sa činjenicom da se radi o notornim neistinama koje su plasirane u javnost sa ciljem diskreditacije moje ličnosti i ukupnog izbornog procesa, i to u trenutku kada je u Crnoj Gori na snazi predizborna šutnja"
90 pregleda 3 komentar(a)
Berane grad, Foto: Rabrenović
Berane grad, Foto: Rabrenović
Ažurirano: 15.10.2016. 17:07h

Nakon što je predsjednik opštinskog odbora SNP Dragoslav Šćekić naveo da se na korisnike socijalnih primanja u Beranama vrši pritisak kako bi glasali za DPS, oglasio se radnik Centra za socijalno Milutin Šćepović rekavši da da se radi o neistinama.

"Želim da upoznam crnogorsku javnost sa činjenicom da se radi o notornim neistinama koje su plasirane u javnost sa ciljem diskreditacije moje ličnosti i ukupnog izbornog procesa, i to u trenutku kada je u Crnoj Gori na snazi predizborna šutnja. Naime, predsjedniku SNP Berana, poslaničkom kandidatu i predsjedniku Opštine Berane nije prvi put da plasira neistine i remeti regularnost izbora u Beranama. Ovoga puta vrlo nekorektno pominje moje ime i to u danima kada zbog teškog zdravstvenog stanja moje majke nijesam u punom radnom angažmanu u instituciji u kojoj sam zaposlen – Centru za socijalni rad u Beranama. Iskoristiću svoje zakonsko pravo da zbog blaćenja mog imena i ugrožavanja moje porodice, podnesem krivičnu prijavu protiv gospodina Dragoslava Šćekića, čime ću mu pružiti priliku da svoje navode dokaže pred nadležnim sudskim institucijama", saopštio je Šćepović.

On je još jednom napomenuo da se u izjavi gospodina Šćekića vidi zlonamjernost koja može jedino njemu služiti na čast, a ne u političke svrhe.

Bonus video: