Petnjica: Agović dijelio građanima električne stubove dan prije izbora

"To što vam donose i nude uzmite jer je to vaše. I ti stubovi i te cijevi su kupljeni od novca svih nas koji nam svima zajedno otimaju svih ovih godina"
59 pregleda 55 komentar(a)
Ažurirano: 15.10.2016. 15:21h

Opštinski odbor SDP-a Petnjica objavio je na Facebook profilu fotografije predsjednika opštine Samira Agovića s natpisom “Ovako izbornu ćutnju poštuje predsjednik Opštine Petnjica”. Ma njoj se vidi kako navodi SDP da Agović dijeli stubove za struju sugrađanima.

“ Ukoliko ste jutros prolazili Petnjicom, na samom njenom ulazu ste morali ugledati poražavajući prizor. Predsjednik naše Opštine je brigu za funkcionisanje elektro mreže počeo da pokazuje dan prije izbora. Naime, njega ste mogli vidjeti kako ispred fabrike košulja darežljivo dijeli stubove za struju. Povodom nečasnih radnji kupovine ljudskih duša raznim stvarima, skrećemo pažnju građanima i molimo ih da ne nasijedaju na te nečasne radnje ljudi iz DPS-a kojima pokušavaju da ih kupe.To što vam donose i nude uzmite jer je to vaše. I ti stubovi i te cijevi su kupljeni od novca svih nas koji nam svima zajedno otimaju svih ovih godina. Ali ne dozvolite da vas na taj način ucjenjuju i zbog ucjena da mijenjate svoje mišljenje. Još jednom građanima skrećemo pažnju da se ovdje radi o zloupotrebi državnih i opštinskih resursa i to dan uoči izbora,” objavio je odbor SDP-a Petnjica.

Da se u Petnjici ne miruje pokazuje i fotografija koju je Portalu Vijesti dostavio reporter, na kojoj se vidi kako DPS postavlja transparent DPS-a.

Galerija

Bonus video: