Šabović: Oni 16-og idu, to ne vidi samo onaj koji je slijep

"Kažu, kada vjerujete sve je moguće, i u hrišćanstvu, i u islamu, i u budizmu. I desilo se nešto nemoguće. Nestali, uništeni, izdati Liberalni savez smo vaskrsli. Ustali su liberali i stali u kolonu sa SDP-om da vratimo državu svima. I to je moć vjere, digla se Crna Gora da odbrani čast i dostojanstvo, i ta se Crna Gora brani na izborima”
20 komentar(a)
SDP Plav, Foto: SDP
SDP Plav, Foto: SDP
Ažurirano: 14.10.2016. 16:20h

Nosilac izborne liste SDP-a "Država svima" Ranko Krivokapić poručio je danas Plavljanina da je sve moguće kad se vjeruje, dok je njihov sugrađanin Džavid Šabović rekao da nema para kojima DPS može kupiti glasove poštenih građana.

"Kažu, kada vjerujete sve je moguće, i u hrišćanstvu, i u islamu, i u budizmu. I desilo se nešto nemoguće. Nestali, uništeni, izdati Liberalni savez smo vaskrsli. Ustali su liberali i stali u kolonu sa SDP-om da vratimo državu svima. I to je moć vjere, digla se Crna Gora da odbrani čast i dostojanstvo, i ta se Crna Gora brani na izborima”, poručio je predsjednik SDP-a na tribini u Plavu. “Nijesmo mi i oni iz iste Crne Gore, naša Crna Gora nikad nije ćerala, naša Crna Gora nikad nije proganjala, naša Crna Gora nikad nije išla u poharu, naša Crna Gora nije davala naftu za tenkove u Srebrenici” , kazao je Krivokapić, prenosi SDP.

Kandidat za poslanika Džavid Šabović poručio je Plavljanima da mu "ovako prepuna sala i podrška koju dobija daje za pravo da se isprsi kada dođe u Podgoricu".

"Imali smo prilike svih ovih dana da slušamo kako nas on plaši kad dođe u Plav, Gusinje, Bijelo Polje, Rožaje. Sve pominje svoje nekadašnje drugove, nemojte glasati njih, oni su s četnicima. Danas, u 21. vijeku to pričaju, nemaju drugu priču, a danas su najveći četnici lopovi. A zna se ko je lopov, dobro se zna ko je lopov. Oni ne mogu drugo nego da kupuju, i to koga - One koje su poćerali 90-ih. Nema te fotelje kojima su kupili naše dojučerašnje drugove, nema tih para kojim nas mogu kupiti. Morate samo jedno zapamtiti, oni 16-og idu, to ne vidi samo onaj koji je slijep. On će završiti đe će završiti, a tamo ga čeka cimer", rekao je Šabović.

Kandidatkinja za poslanicu Draginja Vuksanović je rekla da su “ SDP i manjinski narodi gradili su temelje građanske i multietničke Crne Gore".

"Ovdje se donijela nezavisna Crna Gora, Crna Gora koja će ući u NATO i u EU. Donijeli smo slobodu našoj državi, donijećemo i našem narodu. Žene i majke Crne Gore neće dozvoliti da naša djeca služe njihovim korumpiranim sinovima. Od 16-og oktobra ovu državu vodiće časni ljudi, građanska opozicija, stručni kadar iz NVO sektora, moralni kadar, profesionalni kadar, partije manjina i, naravno, svi pod vodstvom SDP-a, ”kazala je.

Građanima su se obratili i kandidati za poslanike Almir Rebronja, Izet Bralić, Ervin Spahić i predsjednik Foruma mladih SDP Plav Emir Feratović.

Bonus video: