DPS: Notorna je neistina da pozvani na tribinu nijesu imali informaciju o karakteru skupa

"Alal vjera, na ovim rezultatima treba da mu pozavide svi drugi ’’kontrolori po dubini’’. Ostavio je Savo Vujošević značajan trag u radu Opštine, koji će generacije i generacije Barana prepričavati. Drugačiji odgovor i nijesmo očekivali"
80 pregleda 1 komentar(a)
Bar grad, Foto: Anto Baković
Bar grad, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 14.10.2016. 14:09h

Rezultat rada Sava Vujoševića su ’’istupi za govornicom, prozivanje predsjednika opštine, i dvije krivične prijave koje je podnio’’, saopšteno je iz OO DPS Bar.

"Alal vjera, na ovim rezultatima treba da mu pozavide svi drugi ’’kontrolori po dubini’’. Ostavio je Savo Vujošević značajan trag u radu Opštine, koji će generacije i generacije Barana prepričavati. Drugačiji odgovor i nijesmo očekivali. Kao što i naglašavamo na tribinama, naši politički suparnici niti imaju rezultate, niti realne i ostvarive planove i viziju. Sve što mogu ponuditi građanima je spisak želja, i hipotetičke tvrdnje da bi sa njima sve bilo sjajno, da su imali priliku da rukovode opštinom ili državom u prethodnom periodu", saopštili si iz DPS-a.

Oni su reagovali na tvrdnje Vujoševića da su u DPS mahom manipulatori, koji sprovode "tiransku politiku".

"Notorna je neistina da pozvani na tribinu nijesu imali informaciju o karakteru skupa. ’’Rekla-kazala’’ argumenti, i prisluškivanje tuđih razgovora mogu se okarakterisati kao još jedna uspješna aktivnost čuvara zakona u ljetnjem periodu, Sava Vujoševića. Osim toga, svi prisutni na sastanku mogu negirati tvrdnju Vujoševića da je na početku tribine sugerisano svima koji ne podržavaju program DPS-a da ne prisustvuju sastanku. Jasno je rečeno i u uvodnom dijelu, i tokom sastanka, da se radi o tribini na kojoj se predstavlja Izborni program DPS-a, te da su dobrodošli i naši istomišljenici, ali i neistomišljenici. Takođe, iskazali smo nadu da će poslije sastanka dio ljudi koji nijesu imali sve informacije o programu DPS-a, svoje mišljenje promijeniti i dati podršku našem programu i listi. Iznošenjem ovakvih neistina Vujošević pokušava da svoje prisustvo tribini opravda kod čelnika liste koju predstavlja. Ipak, kao što smo naveli, stara ljubav Vujoševića prema DPS-u zaborava nema, te apelujemo na čelnike ’’Ključa’’ da mu prisustvo na našoj tribini ne uzmu za zlo", kazali su iz DPS-a.

Bonus video: