Živković: Nije bilo incidenta u Beranama

"Na samom skupu nije bilo nikakvog incidenta i informacija da je na skupu došlo do tuče i "potezanja" pištolja je gnusna laž koja ima za cilj da nanese štetu DF-u i poslednji trzaj policije da spriječi već viđenu pobjedu DF-a na parlamentarnim izborima koji su zakazani za 16. oktobar"
160 pregleda 2 komentar(a)
Berane grad, Foto: Skyscrapercity
Berane grad, Foto: Skyscrapercity
Ažurirano: 14.10.2016. 12:09h

Predsjednik beranskog odbora Nove srpske demokratije Radojica Živković kazao je nije bilo nikakvog incidenta na proslavi Demokratskog fronta u Beranama.

Proslava Demokratskog fronta u Beranama završila se potezanjem pištolja i tučom u kojoj su lakše povrijeđeni Andrijevčani Aleksandar (20) i Nikola (20) Radisavljević i Milan Barjaktarović (19).

On je saopštio da je informacija da je na skupu došlo do tuče i "potezanja" pištolja gnusna laž koja ima za cilj da nanese štetu DF-u i poslednji trzaj policije da spriječi već viđenu pobjedu DF-a na parlamentarnim izborima

"Povodom teksta koji je objavljen na vašem portalu "Tuča na proslavi DF-a?", obavještavamo javnost da u tekstu skoro da ništa nije istinito i izražavamo oštar protest zašto je kao izvor informacija za Vaš tekst korišćena samo policija, a da niko nije konsultovao organizatore tog skupa. Istina je sledeća, skup je počeo u 19.00 sati, njemu je prisustvovalo preko 300 omladinaca koji su se uz prigodnu muziku zababljali sve do 23.00 časa. Pored omladinaca skupu je prisustvovo dio rukovodstva DF Berane. Na samom skupu nije bilo nikakvog incidenta i informacija da je na skupu došlo do tuče i "potezanja" pištolja je gnusna laž koja ima za cilj da nanese štetu DF-u i poslednji trzaj policije da spriječi već viđenu pobjedu DF-a na parlamentarnim izborima koji su zakazani za 16. oktobar. Šta se dešavalo posle 23.00 časa kada su naši omladinci napustili lokal, nama nije poznato i ne možemo biti odgovorni za to. Ako se nešto i desilo sigurni smo da je to u organizaciji policijskih ili parapolicijskih formacija koje su htjele da naude Demokratskom frontu", kazao je Živković.

Bonus video: