Mustafić: Glas za Bošnjačku stranku, podrška većoj zastupljenosti u institucijama

rema njegovim riječima, BS će se zalagati za veća ulaganja u sjever Crne Gore i sva nerazvijena područja u kojima žive manjinski narodi
53 pregleda 34 komentar(a)
Suljo Mustafić, Foto: Bošnjačka stranka
Suljo Mustafić, Foto: Bošnjačka stranka
Ažurirano: 14.10.2016. 11:00h

Bošnjačka stranka (BS) će, i nakon oktobarskih izbora, ostati jedini legitimni i autentični zastupnik pripadnika bošnjačko-muslimanskog naroda, poručeno je iz te partije.

"Ne rasipajte svoje glasove i nemojte ih davati onima koji vas ne mogu predstavljati, jer oni neće ući u Parlament", kazao je politički direktor Suljo Mustafić.

On je rekao da će glasanjem za BS ojačati njen uticaj u Parlamentu i u izvršnoj vlasti.

"Istrajno i uporno borićemo se za naše zajedničke ciljeve, za veću zastupljenost pripadnika bošnjačko-muslimanskog naroda u državnim institucijama, sudstvu, tužilaštvu , u policiji, kao i u opštinskim službama", rekao je Mustafić.

Prema njegovim riječima, BS će se zalagati za veća ulaganja u sjever Crne Gore i sva nerazvijena područja u kojima žive manjinski narodi.

"Za dalje unaprijeđenje vjerskih prava, obrazovanja i informisanje na maternjem jeziku, za a jačanje veza sa našom dijasporom i iseljenicima, za našu domovinu Crnu Goru u NATO savezu i pristupanje Evropskoj uniji", rekao je Mustafić.

Bonus video: