Montenegro Airlines: Dodatni čarter letovi samo za HIT Montenegro

"Tvrdnje koje se saopštavaju da MA ima organizovane čarter letove u periodu izbora, samo su neuspješna podmetanja pojedinih, u finišu izborne trke", navodi se u saopštenju kompanije
68 pregleda 28 komentar(a)
Montenegro airlines, Foto: Luka Zeković
Montenegro airlines, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 12.10.2016. 18:54h

Kompanija Montenegro Airlines odgovorila je poslaniku Dritanu Abazoviću da nema dodatnih čarter letova, te da jedini čarter letovi koji se u periodu od 12. do 20. oktobra realizuju su oni koji se odnose na "dugogodišnju komercijalnu saradnju sa kompanijom HIT Montenegro".

MA je dostavio plan svih svojih letova za traženi period.

"Žao nam je što pojedinim političkim subjektima poslovanje Montenegro Airlinesa služi za prljavu političku kampanju, gdje se ne libe da netačnim i zlonamjernim informacijama pokušavaju da sakupe političke poene. U MA smo otvoreni i spremni za sve vrste kontrole,obzirom da nemamo što da krijemo, budući da je naš red letjenja javan. A tvrdnje koje se saopštavaju da MA ima organizovane čarter letove u periodu izbora, samo su neuspješna podmetanja pojedinih, u finišu izborne trke", navodi se u saopštenju kompanije.

Abazović je zatražio da mu dostave podatke koliko je čarter letova (dolaznih od 12. do 16. oktobra i odlaznih od 16. do 20) planirano za aerodrom Podgorica.

On je u dopisu kompaniji tražio i informaciju ko su naručioci čarter letova, za navedene periode, i koliki broj putnika je planiran po letu.

Bonus video: