Vujović: Dijaspora da ne nasijeda na koruptivne šeme kupovine glasova DPS-a

"Naši iseljenici ne smiju dozvoliti da budu zloupotrijebljeni od strane DPS ”mirotvoraca” koji su ih devedesetih ratom i služenjem zločinačkoj politici otjerali iz Crne Gore", kazao je Vujović
95 pregleda 15 komentar(a)
Ivan Vujović, Foto: Sdp.co.me
Ivan Vujović, Foto: Sdp.co.me
Ažurirano: 11.10.2016. 14:32h

SDP poziva građane Crne Gore koji žive u dijaspori da ne nasijedaju na pritiske iz DPS-a i njihove koruptivne šeme kupovine glasova, jer je to vrijeme prošlo kao što prolazi vrijeme DPS-a, poručio je kandidat za poslanika SDP-a Ivan Vujović.

"Naši iseljenici ne smiju dozvoliti da budu zloupotrijebljeni od strane DPS ”mirotvoraca” koji su ih devedesetih ratom i služenjem zločinačkoj politici otjerali iz Crne Gore", kazao je Vujović.

On je dodao da ih ti isti u novo vrijeme tjeraju politikom pohare, uništavanjem ekonomije i pohlepnim grabljenjem vrijednih dobara ove države koju najbolje ilustruje juče dokazana prodaja Buljarice samima sebi tj. DPS pozajmljenim imenima.

"Poštovani iseljenici, dolazeći da glasate za DPS vi kupujete kartu u jednom pravcu za nove ekonomske egzoduse vaših sugrađana koji zbog gramzivosti DPS tajkuna ne vide perspektivu u našoj državi. Njih ne interesuje država Crna Gora, oni ne osjećaju ljubav prema državi kao što to vi osjećate. Njihova ideologija je uvijek bila novac, pohlepa i vlast po svaku cijenu. Njima su države samo sredstvo a cilj im je, bio i ostao, pohara. Ne dozvolite da vas uvuku u koruptivne šeme jer se od ovih izbora izbornim krađama i kupovinom glasova bavi Specijalni tužilac. Ne dozvolite da vas uvuku u svoje društvo šefova organizovanih kriminalnih grupa, jer se nakon 16. oktobra oni neće pitati u Crnoj Gori", poručio je Vujović.

Bonus video: