Ivanović: Pred nama su teški zadaci obnove i razvoja Budve

Želimo i da pomognemo obnovu gradskih službi i servisa u Petrovcu, kao i da unaprijedimo život u svim naseljima i u našim selima, navela je Ivanović
311 pregleda 12 komentar(a)
Anđela Ivanović, Foto: CDU
Anđela Ivanović, Foto: CDU
Ažurirano: 11.10.2016. 14:14h

Naša lista “CDU: Volimo Budvu! - Dragan Purko Ivančević” svakodnevno bilježi rast podrške građana Budve. Oni su prepoznali da naš Program sanacije i obnove Budve nudi konkretne odgovore na problem sa kojima se suočava naša opština. Imamo školovane ,odgovorne i ostvarene ljude koji su u ovoj kampanji pokazali ozbiljnost i pristojnost“, kazala je Anđela Ivanović, potpredsjednica CDU i kandidatkinje za odbornicu

Prema njenim riječima kada CDU preuzme vlast nakon 16. oktobra pred njima su teški zadaci i obaveze revitalizacije, obnove i razvoja Budve.

”Ovo je posljednja nedjelja izborne kampanje, pa ćemo sumirati ono što smo mi u Crnogorskoj demokratskoj uniji ponudili građanima kroz naš Sanacioni program, ne samo u vremenu trajanja kampanje, već od našeg osnivanja 2014.Odlučni smo da ne dozvolimo da se o budvanskim resursima i našem razvoju odlučuje bez legitimnih predstavnika naših gradjana.To je i naša temeljna obaveza i zadatak.Tu nema kompromisa. U svemu tome, naše opredjeljenje i naš cilj su jasni: zaustaviti betoniranje naše obale, spriječiti izgradnju stambenih prostora u pojasu uz more, podržati izgradnju hotelskih kapaciteta koji odgovaraju potrebama našeg turizma”, navela je Ivanović.

Njih interesuju, kako je kazala, konkretni odgovori na konkretne problem.

”Depolitizacija lokalne uprave, izrada imovinske karte opštine, revizija detaljnih urbanističkih planova, sređivanje stanja u javnim preduzećima, uređenje Budve kao turističke destinacije, upravljanje tom destinacijom na stručni i efikasni način, eliminacija vašarskog turizma, haosa i buke u Starom gradu, očuvanje i razvoj gradske luke, podrška mladima, modernizacija vrtića i škola, razvoj timskih sportova u Budvi, obnova gradske muzike, muzičke škole, obnovljena koncepcija festivala Grad Teatar. Želimo i da pomognemo obnovu gradskih službi i servisa u Petrovcu, kao i da unaprijedimo život u svim naseljima i u našim selima. Sve su to planovi i obaveze koje iziskuju predani i ozbiljni rad istakla je Ivanović.

Ona je pozvala sve koji žele da vide i čuju ljude koji podržavaju njihov program, kao i da saznaju više o onima koji su spremni da preuzmu odgovornost za razvoj i sudbinu grada i opštine da dođu na konvenciju te liste, koja će biti održana sjutra, 12. oktobra u amfiteatru hotela „Mediteran“ u Bečićima, sa početkom u 18 časova.

”Nakon toga sigurni smo da ćete na rozom glasačkom listiću opredijeljenom za lokalne izbore u Budvi, punog srca i mirne savjesti zaokružiti broj 3!Spasimo Budvu, obnovimo Budvu, volimo Budvu! ”, zaključila je Ivanović.

Bonus video: