Bečić: "Siguran korak" koji DPS nudi, vodi u provaliju poštene građane

“16.oktobra se borimo da smijenimo ovu vlast i sve one vlasti koje ne budu radile u interesu građana”, poručio je Martinović i dodao da mu je zadovoljstvo što mu se ukazala prilika da govori u gradu odlazećeg premijera
40 komentar(a)
Demokrate Nikšić, Foto: Demokrate
Demokrate Nikšić, Foto: Demokrate
Ažurirano: 09.10.2016. 21:42h

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić poručio je sa konvencije održane u Nikšiću da izbori 16.oktobra predstavljaju bitku za spas Crne Gore i budućih generacija.

„Ovo je pobuna poštenih protiv nepoštenih, vrijednih i normalnih protiv kleptomana i sadista, mladih protiv korumpiranih i istrošenih. Pobuna znanja protiv podaništva”, kazao je predsjednik Demokrata poručujući da će nova revolucija u Crnoj Gori biti izvedena olovkom.

Prema njegovim riječima “siguran korak koji DPS i Milo Đukanović nude je put za lopove i kriminalce, a provalija za poštene i časne građane”. Đukanović, smatra Bečić, kao da je doživio amneziju jer Crnu Goru poredi sa Monte Karlom zaboravljajući da su porasle cijene prehrabenih proizvoda, da je sve više nerasvijetvijetljinih ubistava, organizovanih kriminalnih grupa, da je porastao broj nezaposlenih i socijalnih slučajeva, ali i kreditna zaduženost Crne Gore, kaoi i broj prodatih turističkih dragulja.

Potpredsjednik Demokrata Vladimir Martinović je kazao da je najbolji pokazatelj Đukanovićeve promašene politike činjenica da gubi u svom gradu, tamo gdje ga najbolje poznaju.

“16.oktobra se borimo da smijenimo ovu vlast i sve one vlasti koje ne budu radile u interesu građana”, poručio je Martinović i dodao da mu je zadovoljstvo što mu se ukazala prilika da govori u gradu odlazećeg premijera.

Prema riječima Moma Koprivice, potpredsjednika Demokrata, javnost će nakon 16.oktobra biti upoznata sa programom DPS-a i njihovih satelita, ali ne preko sporazuma o priznanju krivice, već osuđujućih pravosnažnih presuda.

“Njihov program su uništene fabrike, otimačine javnih resursa, otpušteni radnici. Demokrate će i dalje nositi crvene kravate oko vrata, a funkcionerima DPS- i Đukanićevim drugarima pravna država će navlačiti prugasta odijela”, poručio je Koprivica.

Predsjednik nikšićkog odbora Demokrata Marko Mitrović kazao je da predsjednik DPS-a misli da je narod slijep, gluv i neinteligentan, pa iz izbora u izbore stavlja referendum na probu i plaši narod da bez njega nema ni Crne Gore ni nas.

Na tribini u Nikšiću govorili su i Ivanka Markovići Radojica Ivanović.

Bonus video: