Bar: SD-u pristupilo osam članoca SDP-a

"Svoje buduće političke aktivnosti sprovodićemo u Socijaldemokratama Ivana Brajovića. Stabilna i dosljedna politika SD je najbolji put ka razvoju Crne Gore, zbog čega smo i odlučili da damo doprinos afirmaciji takve politike"
58 pregleda 46 komentar(a)
Socijaldemokrate, Foto: Socijaldemokrate
Socijaldemokrate, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 09.10.2016. 08:37h

Iz barske SD su saopštili da je u ovom gradu osam dosadašnjih članova SDP napustilo tu partiju i prešlo u redove stranke na čijem je čelu Ivan Brajović.

„Vijestima“ je iz barskog SD dostavljena lista sa ovih osam potpisa, uz propratni tekst u kojem se navodi da je razlog za napuštanje SDP neslaganje sa politikom rukovodstva na lokalnom i državnom nivou „i potreba da u bitnom momentu za Crnu Goru“ budu uz snage koje će „čuvati našu zemlju i biti uz građane“.

Doskorašnjim partijskim drugovima potpisnici su spočitali da su željeleli da zarade jeftine političke poene „na muci nekih od nas“.

"Svoje buduće političke aktivnosti sprovodićemo u Socijaldemokratama Ivana Brajovića. Stabilna i dosljedna politika SD je najbolji put ka razvoju Crne Gore, zbog čega smo i odlučili da damo doprinos afirmaciji takve politike" navodi se u ovom tekstu.

Bonus video: