DF: Krivična prijava protiv Sretena Radonjića

"Ovaj bivši policijski apartčik, u skladu sa poznatim metodama UDBE, koje je zajedno trenirao sa svojim prijateljem Duškom Markovićem, brutalno krivotvori poslovnu dokumentaciju Demokratskog fronta, plasirajući u javnost, preko jednog broja policijskih medija, najbezočnije laži i podmetačine, zbog kojih će se, osim Radonjića, na sudu naći i glavni urednici tih medija", kazali su u DF-u
52 pregleda 12 komentar(a)
Sreten Radonjić, Foto: Zoran Đurić
Sreten Radonjić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 08.10.2016. 15:27h

Demokratski front će podnijeti krivičnu prijavu protiv direktora agencije za sprečavanje korupcije Sretena Radonjića, jer se zloupotrebljavajući službeni položaj u potpunosti stavio na raspolaganje Milu Đukanoviću i Dušku Markoviću u nezabilježenom obračunu sa Demokratskim frontom, navodi se u saopštenju DF-a.

"Ovaj bivši policijski apartčik, u skladu sa poznatim metodama UDBE, koje je zajedno trenirao sa svojim prijateljem Duškom Markovićem, brutalno krivotvori poslovnu dokumentaciju Demokratskog fronta, plasirajući u javnost, preko jednog broja policijskih medija, najbezočnije laži i podmetačine, zbog kojih će se, osim Radonjića, na sudu naći i glavni urednici tih medija", kazali su u DF-u.

"Svjesni da će 16. oktobra biti razmontirana kriminalno institucionalna hobotnica, u DPS – u i njihovim privatnim agencijama, bezuspješno pokušavaju preokrenuti tok njihove gubitničke kampanje. Demokratski front ovom prilikom još jednom poziva VDT da ispita poslovanje konstituenata našeg saveza do najmanjeg detalja, ali da to isto uradi i sa DPS-om i svim drugim učesnicima u izborima 2016", dodaju u Demokratskom frontu.

Bonus video: