Mandić: Đukanović drži pod kontrolom državni aparat

Bulatović je kazao je da će DF narednih dana zatražiti od ministara u vladi Mila Đukanovića, "koji za sebe vole da kažu da su opozicioni ministri u Milovoj vladi, da podnesu račune i javno kažu šta su uradili "
45 komentar(a)
DF, Plav, Foto: DF
DF, Plav, Foto: DF
Ažurirano: 04.10.2016. 20:14h

Promotivni skup Demokratskog fronta održan je večeras u Plavu, i tom prilikom je poručeno da će DF biti pobjednik izbora 16. oktobra i da to nesumnjivo pokazuju sva ispitivanja javnog mnjenja.

"To pokazuje i veliki broj ljudi koji prati DF, snažno podržavajući našu politiku, a ono što posebno želim da pozdravim i što registrujem i ovdje u Plavu je mladost koja podržava DF. Deset i po hiljada aktivista DF, od čega je pet i po hiljada mladih neumorno radi kako bi svakog građanina obavijestili i pozvali da zajedno sa nama promijeni Crnu Goru i da Crna Gora počne da radi", kazao je član predsjedništva DF Andrija Mandić.

"Najveći problem sa kojim smo se suočili je jedna organizovana kriminalna grupa, koja se lažno predstavlja kao Demokratska partija socijalista, koja je zarobila Crnu Goru i evo već punih 27 godina šef te lopovske družine, Milo Đukanović, drži pod kontrolom državni aparat koji bi trebao da bude profesionalan i da radi na korist cijelog naroda i svakog građanina’’, rekao je Mandić.

On je istakao da je Demokratska partija socijalista Crnu Goru postavila na pogrešan put, zato što je odluke i strateški pravac kretanja ove zemlje usmjerila suprotno većinskoj volji građana.

"Ako je većinska volja, a nesumnjivo je bila, da se ne prizna lažna država Kosovo, da se ne uvode sankcije Rusiji, i da se na prevaran način CG ne učlanjuje u NATO, i da neko kaže da je to dobar put, a suprotan je volji većine, onda taj ili nije normalan ili je strašno bezobrazan. Za neku zemlju jedino je dobar put onaj koji podržava većina građana’’, kazao je Mandić.

Član predsjedništva DF, Predrag Bulatović, kazao je da će DF narednih dana zatražiti od ministara u vladi Mila Đukanovića, koji za sebe vole da kažu da su opozicioni ministri u Milovoj vladi, da podnesu račune i javno kažu šta su uradili.

"Jedan političar, koji smatra da je veliki političar, je kazao da su stvoreni polufer uslovi za izbore. Čuo sam da imaju nefer i nedemokratski uslovi, čuo sam da imaju i demokratski uslovi, ali da neko ko je opozicija i ko je otišao u tu vladu da popravi uslove za njih kaže da su polufer, onda šta to znači. Mi tražimo pojašnjenje i želimo odgovor da li su birački spiskovi sređeni, da li je mogućnost duplog glasanja i zloupotreba državnih resursa eliminisana'', poručio je Bulatović i naglasio da se ne može voditi Crna Gora, niti biti na njenom čelu ako nemate jasan stav.

On je istakao da će DF biti glavna snaga u novoj vladi.

"A sa nama će biti svi oni pojedinci sa opozicionih lista i opozicionari koji su spremni da se bore protiv Mila Đukanovića'', kazao je Bulatović.

Bonus video: