DF Mojkovac: Samo smo radili posao komunalne policije

"Definicija za huliganstvo u Mojkovcu je ono što je učinjeno našem gradu u proteklih 30 godina, one opustošene i poharane fabrike, one puste hale i zgrade i čistine od kojih čovjeka hvata jeza"
11 komentar(a)
Demokratski front, Foto: DF
Demokratski front, Foto: DF
Ažurirano: 04.10.2016. 09:57h

Glavni koordinator Demokratskog fronta Mojkovac Nikola Baltić potvrdio je da su mladi te političke grupacije uglanjali postere Demokratske partije socijalista u tom gradu.

On je reagovao na saopštenje DPS Mojkovac u kojem se između ostalog navodi da "od uvođenja višestranačkog sistema Mojkovac i Mojkovčani nijesu vidjeli vulgarniji i primitivniji nastup bilo koje političke partije do sada".

"Ugledavši naš grad oblijepljen posterima na kojima se nalazi On- rukovođeni time što je nijedna politička grupacija u Mojkovcu, ni jednim flajerom niti plakatom nije naružila izgled grada, upozorivši nadležnu službu Opštine Mojkovac, prije svega načelnika komunalne policije da se uklone nalijepljeni posteri, a ne dobivši konkretan odgovor- očistili grad od svake političke plakate. Javno, ne krijući se ni od koga i ni od čega, mladi DF su na svjetlosti dana odradili posao umjesto nadležnih službe Opštine, ne radeći ništa pod okriljem noći, omiljenog doba dana onih anonimnih što pišu ovakva saopštenja", naveo je Baltić.

Ističe da je neistina da su uništeni bilbordi i panoi.

"Već se radilo o improvizovanim drvenim ramovima za postere, bespravno okačenim u strogom centru grada, a posebno je neistina da su mladi došli sa motkama. Da nevolja bude viša, ti posteri su okačeni na jarbolima na kojima se vijore zastave Crne Gore, zastave Opštine Mojkovac i EU. Da li su na taj način uniženi državni simboli, to je stvar nadležnih organa, sem ako se slike premijera ne smatraju državnim simbolom, o čemu, najiskrenije, nismo još obaviješteni. Posebno je za istaći da se među onim '"huliganima i primitivcima'" mladih DF, kako ih krstiše u svom saopštenju, gle čuda, nađe i ne mali broj pravnika, sociologa, politikologa, ekonomista, studenata, mladih ljudi koji se, drznuše da misle svojom glavom. Definicija za huliganstvo u Mojkovcu je ono što je učinjeno našem gradu u proteklih 30 godina, one opustošene i poharane fabrike, one puste hale i zgrade i čistine od kojih čovjeka hvata jeza", navodi se između ostalog u reagovanju Baltića.

Bonus video: