DPS Mojkovac: Aktivisti DF motkama lomili bilborde i panoe

"Advokat Nikola Baltić, glavni mojkovački aktivista DF-a, potrošio je ogromne količine goriva vrteći se u krug svojim automobilom, jer očigledno u Mojkovcu nema onih koji bi sirenama pozdravili huliganstvo nezampaćeno u ovom kraju"
84 pregleda 36 komentar(a)
DPS, Foto: DPS
DPS, Foto: DPS
Ažurirano: 03.10.2016. 17:13h

Aktivisti Demokratskog fronta (DF) su danas u Mojkovcu motkama lomili bilborde i panoe i cijepali postere Demokratske partije socijalista Crne Gore (DPS), saopšteno je iz DPS Mojkovac.

"Time su, na krajnje primitivan način, napravili uvod za večerašnju tribinu DF u Mojkovcu, odakle će prema već oprobanom receptu novim talasom primitivizma zapljusnuti crnogorsku javnost. Od uvođenja višestranačkog sistema Mojkovac i Mojkovčani nijesu vidjeli vulgarniji i primitivniji nastup bilo koje političke partije do sada. Njihovi postupci su izazvali zgrazavanje svih zdravorazumnih građana Mojkovca, bez obzira na političku pripadnost", navodi se u saopštenju DPS Mojkovac.

iz ove partije su dodali da je slučaj prijavljen nadležnim institucijama, od kojih očekuju brzu reakciju.

"Advokat Nikola Baltić, glavni mojkovački aktivista DF-a, potrošio je ogromne količine goriva vrteći se u krug svojim automobilom, jer očigledno u Mojkovcu nema onih koji bi sirenama pozdravili huliganstvo nezampaćeno u ovom kraju. Nasuprot njima stoje mladi i obrazovani Mojkovčani, koji su juče na dostojanstven način svojim sugrađanima predstavili Program DPS-a, uz uvažavanje svakog pojedinačno, bez obzira na to kojoj političkoj partiji pripada. Na drskost, bezobrazluk i nevaspitanje DF-a staviće tačku građani Mojkovca 16.oktobra, koji će i ovoga puta dati apsolutnu podršku DPS", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: