Drašković: Uz podršku građana Kotor može bolje

"U proteklom periodu, kao dio opštinske vlasti, uložili smo mnogo truda i rada kako bismo Kotor učinili dostojnim mjestom za kvalitetniji život njegovih građana"
61 pregleda 5 komentar(a)
Liberalna partija logo, Foto: Liberalna partija
Liberalna partija logo, Foto: Liberalna partija
Ažurirano: 03.10.2016. 09:11h

Kao osnovu za svoje političko djelovanje, na lokalnom nivou, Liberalna partija postavlja decentralizovanje države sa razvijenom lokalnom samoupravom. Javni poslovi u gradovima moraju da pripadaju vlastima koje su najbliže građanima, a donošenje odluka se mora prepustiti onima kojih se to najviše tiče, saopštio je član te partije Vido Drašković pred lokalne izbore u Kotoru.

"U proteklom periodu, kao dio opštinske vlasti, uložili smo mnogo truda i rada kako bismo Kotor učinili dostojnim mjestom za kvalitetniji život njegovih građana. Naši predstavnici, u gradskoj upravi i službama, su odgovorno i inicijativno obavljali svoj posao, a odbornici bili uvijek među prvima da autonomno iskažu svoj stav o svakom pitanju od interesa za aktuelni trenutak ili razvojni plan Opštine. Vršili smo i pritisak na državne organe da urade ono što je u njihovoj nadležnosti, a od interesa je za građane Kotora", rekao je Drašković.

Iz Liberalne partije su takođe naveli da Kotor danas ima bolje vodosnabdjevanje, unaprijeđen sistem upravljanja otpadnim vodama, staibalan sisstem za upravljanja otpadom, kao i mnoge druge stvari kojima grad nije ranije raspologao.

"Posebno smo ponosni što su sredstva ravnomjerno ulagana u sva područja Opštine a posebnu brigu ćemo voditi o Risnu, Perastu ali i cijelom priobalnom pojasu od Kostanjice do Stoliva ali i predjelima koji nijesu uz more, posebno Grbalj. Naravno, kao što u sportu uvijek može ˝bolje, više, snažnije˝, Liberali smatraju da bokeški, crnogorski, evropski Kotor - može bolje. Ovo ćemo ostvariti uz vašu podršku i radeći zajedno sa svima koji će staviti interes grada ispred svog usko stranačkog ili ličnog interesa", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: